NJEZINA STRANA PRIČE

ISPOVIJEST VLATKE POKOS 'Za svaku nepismenu budalu ima mjesta na televiziji, ali ne i za mene. U vlastitoj domovini osjećam se loše'

 Instagram

Iako su se krajem prošle godine mediji raspisali o preseljenju Vlatke Pokos u Njemačku i njezinom novom poslu, voditeljica je za Tportal odlučila progovoriti o trenutačnoj životnoj situaciji i demantirati takve napise.

- Nisam nikad radila u Njemačkoj niti sam se preselila u nju! Iako je biti event menagerica za mene sjajan posao i mogu kazati da se vidim u tome jer nisam bez razloga studirala turizam. No, prava je istina da sam i dalje u Hrvatskoj, a u Njemačkoj se vidim samo kao turistkinja - objasnila je Vlatka u intervjuu Tportal.

Dodala je da živi povučenim životom i da joj nije do nikakve slave.

- Želim stati na kraj lažima koje neke osobe žele pretvoriti u istinu - rekla je.

Dodala je da i dalje zarađuje voditeljskim i pjevačkim angažmanima te da joj ovakve priče samo štete jer ostaje bez potencijalnih poslovnih ponuda.





A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on Dec 30, 2015 at 3:44am PST





Voljela bi se opet vratiti na neku od nacionalnih televizija.

- Za svaku nepismenu budalu ima mjesta na televiziji, ali ne i za mene. Zgrozim se kad vidim tko sve vodi Dnevnik. Svoju budućnost ne vidim u ovoj zemlji. U vlastitoj domovini se osjećam loše - zaključila je Vlatka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:21