HVALEVRIJEDNO PRIZNJE

Ivana Kindl: Nagrada za najbolju pjevačicu u 2010. odlična je uvertira za Porin

zagreb 260307vatroslav lisinski - humanitarni koncert "gdje si prijatelji" za pomoc invalidima - ivana kindlfoto milivoj keber-zag-

ZAGREB - Zagrebačka pjevačica Ivana Kindl ovih je dana, prema glasovima radijskih urednika svih centara Hrvatskog radija, ponijela titulu najbolje pjevačice u 2010. godini. Priznanje je, nakon izvrsno primljenog novog albuma “Promjenjiva” i aktualnog singla “Utjeha” koji visoko kotira na radijskim top-ljestvicama, šlag na torti uspješnih zadnjih godinu dana u karijeri poznate pjevačice. Nagrada joj je uručena u emisiji “Turki party” na Drugom programu Hrvatskog radija.

- To je zaista važna nagrada i puno mi znači. Posebno mi znači zbog albuma ‘Promjenjiva’, koji je našao put do slušatelja - kaže Ivana.

• Jeste li očekivali nagradu?

- Turki mi je još prije mjesec dana rekao da ima iznenađenje za mene, ali mi nije rekao što. Kada sam doznala, bila sam oduševljena.

• Koliko vam takva priznanja i nagrade znače?

- Nisam jedna od onih koje ne vole nagrade. Raznježim se svaki put kada neku dobijem, posebno kada je to priznanje za ono što radiš i voliš. Mislim da je ova nagrada, uz dobro prihvaćen album koji sam prošle godine izdala, dobra uvertira pred Porin. Moja misija je ispunjena, ja sam svoje napravila, pa ćemo vidjeti. Trudim se ništa ne očekivati, ali ne ide to tako lako...

• Pripremate li se za show ‘Zvijezde pjevaju’, koji kreće za mjesec dana?

- Vokalno treniram stalno pa glas ne pripremam posebno za show, ali pripremam tijelo. I dobar izgled je bitan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:59