VJENČANJE NA ŠTEFANJE

Jelena Veljača udala se za Janka Popovića Volarića

Zagreb, 141208.U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzan je Bozicni koncert u organizaciji VIP-a.Na slici: Jelena Veljaca i Janko Popovic Volaric.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markičević / CROPIX

Scenaristica Jelena Veljača i glumac Janko Popović Volarić uplovili su u bračnu luku u zagrebačkom restoranu Apetit na Novoj Vesi - piše Gloria. Iako su detalje o svojem vjenčanju pokušali zadržati u tajnosti, pogotovo jer su fotografije i priču sa svadbe prodali jednom tjedniku, o njihovom najsretnijem danu puno toga se doznalo.

Tako je još prije nekoliko dana "procurilo" da je Jelena dizajnersku vjenčanicu kupila u Londonu, a da joj je kuma Petra Dugandžić. Na svadbi se okupilo oko sedamdeset njihovih najbližih prijatelja i članova obitelji, a među njima su i glumica Nataša Janjić s dečkom Joškom Lokasom, vizažist Tomo Vrban, Vjekoslava i Tonći Huljić, glumac Amar Bukvić...

Jelena Veljača (28) upoznala se prije dvije godine s glumcem Jankom Popovićem -Volarićem (29) tijekom zajedničkog rada na snimanju serijala "Ponos Ratkajevih". Svestrana Jelena prekinula je tada vezu s producentom Romanom Majetićem i upustila se u novu avanturu koja je nakon mjeseci zajedničkog života dovela do izgovaranja sudbonosnog "da".

Budući da Janko i Jelena posljednjih mjeseci s ruku ne skidaju crvene narukvice - on čak ni kada na snimanju glumi seoskog momka - pričalo se i da će njihova ceremonija vjenčanja biti - kabalistička.

Janko Popović-Volarić odlučio je za vjenčanje obrijati brkove, koje je pustio zbog uloge konjušara Ranka Hajduka u "Najboljim godinama". A u nedavnom intervjuu za časopis Gloria, glumac, koji protekle četiri godine snima uglavnom sapunice, otkrio je da su najvažnije osobe u njegovom životu Jelena, njegov sin David i "gospođa Majka".

Tom prilikom objasnio je da ni njega ni njegovu odabranicu više ne smeta status celebrityja, te čime se vodi u životnim odluka.

- Na sreću i na žalost, u životu me vode osjećaji. Ponekad se zaletim i zabijem u zid, a ponekad je intuicija bolja i točnija kod donošenja odluka od zdravog razuma - tvrdi glumac, koji je večeras zahvaljujući osjećajima otvorio novu stranicu i uplovio u bračnu luku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:17