POTVRĐEN POSJET

Kazalište Ulysses: Istina je. Angelina Jolie će u petak biti naša gošća!

Holivodska zvijezda dolazi kako bi Radi Šerbedžiji ponudila ulogu u svojem redateljskom prvijencu, a radnja je smještena na područje bivše Jugoslavije
 AP

BRIJUNI - Najslavnija svjetska glumica Angelina Jolie, potvrđeno nam je iz Kazališta Ulysses, u petak dolazi na Brijune. Ona će privatnim avionom sletjeti u pulsku Zračnu luku, u za sada još uvijek nepoznato vrijeme, a zatim otići na Brijune.

Njezino osiguranje već je dva dana na otočju i dogovara sve detalje boravka proslavljene glumice. – Angelina Jolie nazočit će predstavi „Kralj Lear“ i to nas posebno raduje – potvrdila nam je glasnogovornica Kazališta Ulysses Marina Vujčić.

Koliko je za sada poznato holivodska zvijezda u Hrvatsku i na Brijune dolazi kako bi Radi Šerbedžiji ponudila ulogu u svojem redateljskom prvijencu koji bi se uskogo trebao početi snimati, a čija je radnja smještena na području bivše Jugoslavije.

Nagađa se kako će Jolie obići i brijunsko otočje, a navečer uživati u „Kralju Learu“ koji se već deset godina igra na Malom Brijunu i Tvrđavi Minor, a u kojem pod redateljskom palicom Lenke Udovički, glavnu ulogu tumači Rade Šerbedžija.

U društvu Angeline Jolie predstavu bi trebali pogledati, iako to još nije službeno potvrđeno, premijerka Jadranka Kosor, ministar kulture Božo Biškupić i ministar turizma Damir Bajs. Dolazak Brata Pitta nije najavljen.

Inače, kako nam je kazala Marina Vujčić, novinari i fotoreporteri neće moći u petak navečer prisustovati predstavi, jer je to tražila upravo Angelina Jolie i njezino osiguranje, čiji je dolazak u Hrvatsku i na Brijune trebao ostati tajnom, ali je informacija ipak procurila u medije.

Angelina Jolie bit će najslavnije ime koje je posljednjih godina posjetilo Brijune i pogledalo neku od predstava Kazališta Ulysses, koje je ove godine obilježilo 10-tu godišnjicu postojanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:25