EKSKLUZIVNI INTERVJU

Kristina Kuzmić Crocco: Život mi je bio u rasulu, a sada mi je šef Oprah, najmoćnija žena na svijetu!

ZAGREB - U medijskom smislu, sve čega se Oprah Winfrey dodirne, pretvara se u zlato. Osječanki Kristini Kuzmić Crocco taj je dodir donio nekoliko stvari: tisuće poziva, desetke intervjua, snimanja, poslovne sastanke... I vlastiti show.

Savršena pobjeda

- Oprostite mi, u velikoj sam gužvi, ali ću naći malo vremena danas i poslati vam odgovore na bar nekoliko vaših pitanja! Nadam se da ću vam uskoro dati dulji intervju. Vaša podrška mi puno znači - glasio je prvi odgovor 31-godišnjakinje koja je prije nekoliko dana pobijedila u prvom izdanju emisije “Your OWN show” koju je producirala TV mreža velike Oprah.

Na početku showa Kristina je bila tek jedna od 15 tisuća sudionika koji su brbljavoj voditeljici poslali svoj prijedlog za vlastiti show. Atraktivna glumica, koja je iz Osijeka u SAD odselila prije 15 godina, na kraju je u finalu čekala konačnu odluku. Oprah je birala između Kristininog kulinarskog showa i putopisnih emisija Zacha Annera, čovjeka koji naumio uz pratnju kamera, u invalidskim kolicima za koja ga je vezala ozljeda kralježnice, proputovati svijet. Manirom kojom je publici dijelila čak i automobile, Oprah je na kraju vlastiti show darovala i Kristini i Zachu.

Trnovit put do uspjeha

- Bila sam u potpunom šoku! Bila sam sigurna da će Zach pobijediti. Najljepše je to što nas je Oprah oboje proglasila pobjednicima. Zach mi je tijekom snimanja postao bliski prijatelj. A što može biti ljepše od toga da pobijedim zajedno s dobrim prijateljem? Savršeno! - opisuje nam Kristina koja je prošla trnovit put do uspjeha. Nakon bolnog razvoda je sama skrbila o dvoje djece. Živjeli su skromno, od plaće koju je zarađivala konbareći. Od prije godinu dana ima novog supruga, Phillipa Crocca, a sada i šeficu iz snova.

- Oprah, najmoćnija žena na svijetu, sada mi je šef! Moj um to ne može shvatiti! Šalila sam se kako bih bila jako sretna da me je samo zaposlila da joj čistim kuću! Ali da me zaposli da radim za njezinu TV postaju - to je nezamislivo. Negdje duboko u sebi svjesna sam da je to golemo ostvarenje, ali moj um to još nije u stanju procesuirati. Neizmjerno sam joj zahvalna! Ona je stvarno divna osoba! Nadam se da će i sljedeće godine nastaviti s tom emisijom. To je stvarno veliki dar i mnogi zaslužuju tu šansu!

A Kristina je svoju šansu zaslužila kroz niz emisija u kojima je radila ono što i inače radi s velikim uživanjem.

- Od malena sam s užitkom kuhala i uvijek sam voljela “praviti show”, bilo na sceni ili tek doma svojom pred djecom. Spojiti te dvije ljubavi bio je moj san, ali teško je bilo vjerovati da je to ostvarivo. Zahvaljujući Oprah, to je stvarnost!

Za to što je zavoljela kuhanje, najzaslužnija je pak njezina baka, Osječanka Mira Wolf.

EKSKLUZIVNI INTERVJU U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:14