VJENČANJE U MOTOVUNU

Larry Page feštu u Motovunu snimao Google naočalama

Larry Page se nije skrivao od kamera. Mnogi su bili iznenađeni što, s obzirom na društveni status gostiju, na vjenčanju uopće nije bilo pretjeranog glamura

Motovunsko vjenčanje McLaina Southwortha i Yasemin Denari , koje je pobudilo veliku pažnju medija jer mu je prisustvovao Larry Page, suosnivač Googlea i 20. najbogatiji čovjek na svijetu, bilo je elegantno, nepretenciozno, a opet i pomalo ekscentrično.

Lokalno stanovništvo oduševljeno je jednostavnošću i pristupačnošću svatova koji su u Motovunu i okolici boravili od utorka. Gosti, pogotovo oni mlađi, večeri su provodili u baru lokalnog hostela. Page, kojemu je McLaine šogor, na vjenčanju je bio djever, a pažnju je plijenio Google naočalama kojima je, kako nam je kasnije rekao, snimao ceremoniju.

Cijelu noć pio samo vodu

Larry Page se nije skrivao od kamera. Mnogi su bili iznenađeni što, s obzirom na društveni status gostiju, na vjenčanju uopće nije bilo pretjeranog glamura, upadljive garderobe i “bijesnih” automobila, što je često na svadbama domaćih “slavnih osoba”.

Nakon svadbene ceremonije na Trgu Andrea Anticogosti su se u 19.45 sati preselili na obližnji Trg Josipa Resela gdje je bila organizirana večera. Taj se trg nalazi na samom ulazu u stari grad pa su turisti normalno prolazili pokraj svatova. Da sve bude u redu, brinuli su se prilično diskretni zaštitari koji nisu imali potrebe za intervencijama. Svatovi su na večeri ostali dulje od predviđenog, skoro do pola noći. Page je cijelo vrijeme pio samo običnu vodu. Nakon večere ekipa se preselila u dvorište hotela Kaštel, , gdje je organizirana zabava uz DJ-a. Za muziku je bio zadužen riječki DJ Sanjin Midžić. - OK su, jako prirodni i pristupačni ljudi. Zabava je bila izvrsna i svi su sjajno reagirali - rekao nam je Midžić. Što se muzike tiče, prevladavala je moderna dance produkcija, r’n’b, house i nešto rocka, izvođači kao što su Lady Gaga, Beyonce i Rihanna te Michael Jackson koji je mladenkin omiljeni pjevač.

Van Morrison za kraj

Za prvi ples mladenaca Midžić je pustio “Heavenly Day” u izvedbi Patty Griffin, za drugi ples oca i kćeri “Wedding Song” Noela Paula Stookeyja, a za treći ples majke i sina “In My Life” The Beatlesa. Nakon toga je tri pjesme uz matricu izveo njujorški glazbenik Eric Hoffman koji je bio jedan od svatova. Zabava je završila u 3.30 sati, a za posljednju je pjesmu izabrao “Brown Eyed Girl” Van Morrisona, koja je bila praćena zbornim pjevanjem svatova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:00