MALO PRIJE SLIJETANJA

Lepa Brena za dlaku izbjegla smrt: Motor aviona se pokvario, putnici su se molili i čvrsto držali za ruke

'Bilo je užasno! Stjuardese su bezuspješno pokušavale smiriti putnike. Djeca su vrištala'
 Izvor: Blic

Jedan od motora aviona "Boeing 747" američke kompanije "Delta" u kojem je iz Chicaga za Detroit putovala folk diva Lepa Brena pokvario se desetak minuta prije slijetanja, javlja srpski Kurir .

U prvi mah su putnici pomislili da se radi o jakoj turbulenciji, ali kad su shvatili da je situacija mnogo ozbiljnija u zrakoplovu je nastao opći metež.

Ljudi su se počeli moliti, stiskati jedni uz druge, čvrsto se držaći za ruke, blijedih lica.

Bilo je užasno! Stjuardese su bezuspješno pokušavale smiriti putnike. Djeca su vrištala, a jedan stariji čovjek je zapomagao na sav glas. Avion se tresao... Čekali smo kad ćemo početi padati - rekao je jedan od prestravljenih putnika, piše Kurir .

Brena je sjedila u poslovnoj klasi. Samo je šutila i gledala ispred sebe. Iako je znala da može doći do nesreće, pokušavala je ostati smirena. Da stvar bude gora, vrijeme je bilo katastrofalno. Molili smo se Bogu da nas pilot sigurno spusti na aerodrom u Detroitu. Tih desetak minuta trajalo je kao vječnost.... Kad su kotači dotakli pistu i letjelica se zaustavila, prolomio se pljesak u avionu. Da smo bili samo malo više udaljeni od aerodroma, ne vjerujem da bismo sada razgovarali, zaključio je putnik.

Pjevačica, koja se trenutno nalazi u Sjedinjenim Državama, nije komentirala slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 20:16