NA PLAŽI U NOVALJI

Ljetna romansa: Franka Batelić i Vedran Ćorluka bili su nerazdvojni tri dana

Vedran se na Pagu ni trenutka nije odvajao od šest godina mlađe pjevačice, a navodno su i neprestano plesali osmjehujući se jedno drugomu

ZAGREB - Prošlog vikenda na najpoznatijoj novaljskoj plaži na Pagu hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić viđeni su zajedno, javlja Story.hr.

Vedran koji inače redovito posjećuje novaljsku plažu na Pagu ni trenutka se nije odvajao od šest godina mlađe pjevačice, a navodno su i neprestano plesali osmjehujući se jedno drugomu i izmjenjujući nježne poglede.

Kako javlja Story.hr , zajedno su se pojavili na legendarnom After Beach partyju u Papayi, gdje su opušteno razgovarali.

Podsjetimo Vedran Čorluka, koji je svojevremeno proglašen najpoželjnijim hrvatskim neženjom iza sebe već ima dvije propale veze sa Ivom Buzov, čije je inicijale i datum rođenja tetovirao na ruku, te Vedranom Lindarić s kojom je prekinuo nakon samo tri mjeseca veze.

Mlađahna pjevačica Franka Batelić nedavno se vratila iz Amerike, a šuškanja da više nije u vezi s pjevačem Kino Kluba Lukom Tomasom nije htjela potvrditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:58