TRI DVA JEDAN - KUHAJ

LUKA IMA PROBLEMA S PALJENJEM ŠKAMPA, A ANKA PAMETUJE 'Funkcija flambiranja je da se napravi show i da gori vatra'

 RTL

Za natjecatelje showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ započinje novi tjedan kuhanja u kojem će žiriju pokazati koliko dobro barataju flambiranjem i pirjanjem s alkoholom. Nakon tjedan dana odmora na set showa vraćaju se Verica i Dragan, a najbolje iz prošlog tjedna, Ana i Snježana, dobile su zvonce kao nagradu.

Foto: RTL

Novi tjedan kuhanja donosi novu glavnu temu – alkohol. Za početak, natjecatelji će se večeras morati pokazati u pravom svjetlu kada su u pitanju dvije kuharske tehnike: Bijeli tim bavit će se flambiranjem, a Crveni tim pirjanjem svojih jela. Žiri se nada da natjecatelji znaju na što sve treba obratiti pozornost kada se u pripremanju jela koristi alkohol. Od koje životinje meso odabrati, koji se točno komad mesa koristi, kada jelu dodati alkohol, koja vrsta alkohola...? Sve će to Željka, Špiček i Ivan uzeti u obzir prilikom ocjenjivanja.

Foto: RTL

S obzirom da iza sebe već ima jedno neuspjelo flambiranje, Vladimir se nada da će sada napokon zadiviti žiri u pripremi junećeg bifteka. S druge strane, Luka će imati problema kod 'paljenja' svojih škampa, dok će se Anka i Ivan prvi put susresti s flambiranjem. Ina i Dina uhvatit će se u koštac s pirjanjem lungića u umaku od šljiva, Honorata i Josip pripremit će svinjska jetrica, a Mario i Marina će u svoju 'pijanu' majonezu servirati uz piletinu.

Tko će biti opijen alkoholom, natjecatelji ili žiri, doznat ćemo večeras u novoj epizodi „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:10 na RTL-u!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:58