NOSTALGIJA VLADA KUĆOM

Marijana se gotovo rasplakala na sliku svoje kćeri. Priznala da želi još jedno dijete

Nemeš u Koloseumu sabotirao svoj tim s otpada jer vjeruje 'da ga netko vuče za nos' i on sada želi sabotirati taj princip natjecanja
 http://vb4.emotion.rs

Big Brother posljednjih je dana naklonjen svojim stanarima. Iako ih je još jednom natjerao u Koloseum, dvjema je stanarkama ispunio želje koje su mu rekle. Naime, Tamara i Marijana poželjele su fotografije iz vanjskog svijeta i dobile su ih.

Tamara se razveselila kada je vidjela novu fotografiju svog dečka Slavena, koji je podsjetimo u jednom trenutku bio provalio u BB-u kako bi se obračunao s Nikolom jer je zavodio njegovu djevojku, dok je Marijanu emotivno pogodila slika svoje kćeri Korine.

Šibenčanka je bila vidno uzbuđena i glasom na rubu plača komentirala je kako joj je kćer narasla, a potom je Bojani i Tamari pričala zanimljivosti iz Korininog odrastanja dok su je one pokušale utješiti. Posebno ju je pogodilo što se na slici Korina smije jer je 'uvijek nasmijana'.

Marijaninu reakciju vidio je i Nemeš koji se oko toga dosta uznemirio. Nije želio ni sa kime razgovarati pa je veći dio vremena proveo u autobusu sam. Cijelo vrijeme je bio tužan i nešto si se mrmljao u bradu. Njegovu je ulogu pored Marijane preuzeo Nikola s kojim se ona u jednom trenutku čak i mazila.

Bojana je također davala sve od sebe da utješi Marijanu navodeći kako je 'vani čeka kćerkica, a možda i suprug' te dodala kako bi ona bila presretna kada bi imala takvo dijete. Upitala ju je potom želi li imati još djece.

- Planiram, ali nakon tri i pol godine kad mi istekne ovo. Kad će mi mala imati pet godina - odgovorila je Marijana vjerojatno aludirajući na vrijeme kada mora izvaditi spiralu koja se obično stavlja nakon poroda i traje pet godina.

U Koloseumu je opet bilo uzbudljivo, ponajviše zbog toga što je Nemeš sabotirao svoj tim s otpada u kojem su bili i Horvat te Nirmal. Big Brother pružio je otpadnicima još jednu priliku da uživaju u luksuzu kuće, no za to su morali u što kraćem vremenu proći poligon i baciti kamen u koš.

Nemešova ekipa nije bila zadovoljna njegovim namjernim porazom, no on im je objasnio kako ima osjećaj da ga netko vuče za nos i da želi sabotirati taj princip natjecanja. Prilikom povratka na otpad zaiskrilo je i između Horvata i Duška jer je ovaj izjavio kako je dobro da su izgubili jer se djevojke ne bi snašle na smetlištu.

Marijana je bila rekla kako joj se ne sviđa što se stalno bore za ostanak u luksuznoj kući jer 'već su ranije ostvarili to pravo pa nema svrhe boriti se za nešto što već imate'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:05