BIG BROTHER

Marijanina sestra: Začudilo me sestrino ponašanje, brak joj je idealan

'Dogodilo se što se dogodilo. Sestra mi nikad nije dala naslutiti da bi se ovako nešto moglo dogoditi kad uđe u Big Brother', kaže Maja
 vb4.emotion.rs

- Ako je moja sestra sretna s Nemešom, a vidim da uistinu jest želim joj sve najbolje i podržavam je u svemu. Na neki mi je način čak drago da je tako ispalo jer sam oduvijek bila povezana s Marijanom i veoma je volim. Moji roditelji i nisu toliko presretni s razvojem situacije, ali što će - Marijana im je kćer i nije da imaju izbora - rekla je Marijanina sestra Maja za Story .

- Što se tiče Ivana, naše su obitelji i dalje povezane, a malenu Korinu često viđamo. Evo, i ovaj će vikend doći kod nas u Knin. Moram kazati kako je i mene pomalo začudilo sestrino ponašanje u Big Brotheru s obzirom da mi se nikad nije požalila kako joj je loše u braku, koji je bio i više nego idealan.

- No eto… Dogodilo se što se dogodilo. Sestra mi nikad nije dala naslutiti da bi se ovako nešto moglo dogoditi kad uđe u Big Brother, ni sama ne znam je li se toliko zaljubila da se spremna odreći svega.

Članak u cijelosti pročitajte OVDJE .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:28