TREMA ILI SUROVA ISTINA

Meštrović: Moja obitelj više neće pjevati Valjak

Nakon što je TV voditelj loše otpjevao Husovu ‘Jesen u meni’ te ga je on zamolio da više ne pjeva njegove pjesme, Meštar je odlučio promijeniti taktiku

Uvodna emisija četvrte sezone iznimno popularnog showa “Zvijezde pjevaju” ove je subote u središte pažnje stavila simpatičnog voditelja Davora Meštrovića Meštra, koji je zahvaljujući svojim “vokalnim sposobnostima”, pjevajući u paru sa Žanamari Lalić pjesmu Parnog Valjka “Jesen u meni”, uspio dobiti Husov veto na daljnje pjevanje njegovih pjesama.

- Obitelj je zadovoljna mojim nastupom, ali evo, cijelu nedjelju djeca pjevuše ‘Jesen u meni’, a ja sam im rekao da su od sada pjesme Parnog valjka zabranjene u obitelji Meštrović. Djeco, striček Hus je savjetovao da ne pjevam Valjak pa su od sada strogo zabranjene u kući, a svoje ploče koje sadrže njihove pjesme stavljam pod sedam lokota - u šaljivom je tonu Meštar prokomentirao Husovu izjavu. Optimistični voditelj priznao je da cijelu noć nije mogao zaspati, vrteći nekoliko puta film unatrag, pokušavajući pronaći razloge za lošu izvedbu.

- Pogledao sam nekoliko puta snimku i shvatio da je prvi ton pjesme kriv jer sam bio previše udaljen od monitora na kojem se pjevač može čuti, ali smatram da smo se u refrenu uskladili i da je izveden odlično, a ako nastavimo s učestalim vježbanjem, sigurno ćemo završiti na Sanremu - šali se Meštar.

Trema i strah

bila je i više nego očita, ali daleko najveću imali su Tamara Loss, koja se od straha nije mogla ni nasmijati te je svojim prestravljenim licem stekla stasus ledene kraljice, te stilist Viktor Drago, koji se teško uhvatio u koštac sa zahtjevnom pjesmom Jure Stublića. Iako se zvijedama, s obzirom na to da su prvi put zapjevale pred kamerama, mogu oprostiti falševi, to nije slučaj i kod Natali Dizdar, koja je pogriješila pri izboru odjeće jer TV ekrani ne opraštaju ni najmanji višak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:10