UŽIVAJU NA MALDIVIMA

Milan ostavio Severinu bez daha: Volim te više od aviona!

Sve to u mjesec dana, koliko su proslavili 11. siječnja, na dan koji su numerolozi proglasili najsretnijim danom 2011. godine. Možda je na pomolu i nešto više od veze...

Severina i njena nova velika ljubav, srbijanski tajkun Milan Popović, i dalje mame veliku pozornost Balkana. Baš zato su se i "izgubili", ali to nije dugo trajalo. Pronađeni su na Maldivima!

- Istina je, na Maldivima smo. Što nam je lipo ovdje, kao u raju smo! Uživam kao nikad u životu - priznala je Severina za Večernji list .

Prema tom raju na zemlju u Indijskom oceanu zaputili su se 5. siječnja i od tada uživaju u bijelim plažama i prekrasnim lagunama. Naravno da se u takvom okruženju, ali i zaljubljenost, osjećaju mnogo mlađe nego što uistinu jesu. Potvrdila je to i Severina dok je u zanosu pričala o Milanu nakon komplimenta koji je dobila.

- Ajme, što mi je sada rekao? Dobila sam najveći kompliment u životu. Rekao mi je: “Volim te više od aviona!”... A avioni i pilotiranje su dosad bili njegova najveća ljubav!

Sve to u mjesec dana, koliko su proslavili 11. siječnja, na dan koji su numerolozi proglasili najsretnijim danom 2011. godine. Možda je na pomolu i nešto više od veze... Sa Severinom se nikad ne zna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:12