VRAG NOSI PRADU

MILANKA OPAČIĆ SILNO LJUTA NAKON TEKSTA U JUTARNJEM 'Tužit ću tog stilista. Ne nosim Louboutinke niti skupu odjeću, odijevam se u H&M-a i Zari...'

 Neja Markicevic / CROPIX

Bivša ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić razljutila se pročitavši kako pretjeruje s markiranom odjećom i najavila jučer stilistu Ivanu Friščiću da će ga tužiti zbog te izjave.

- Nemam haljinu Stelle McCartney, ne nosim cipele Christiana Louboutina niti skupu markiranu odjeću, nego se odijevam u zagrebačkim dućanima poput H&M-a i Zare, koji slijede stilove modnih dizajnera. Tako ni torba nije bila Diorova kako se prije pisalo, a ni haljina Burberryjeva.

SABORSKE ZASTUPNICE: KOJA NAJVIŠE TROŠI, KOJA TREBA STILISTA, A KOJA ZNA ŠTO ODJENUTI Rimac igra na kartu seksepila...

Dok sam bila ministrica nisam htjela reagirati na napise kako previše trošim da ne bih ispala bahata - rekla je jučer Opačić, dodajući kako odabirom odjeće slične dizajnerskoj nije prekršila Zakon o intelektualnom vlasništvu jer je kupovala u navedenim trgovinama.

S druge strane, kolege novinari zamijetili su Opačić u nekoliko prilika, među ostalim i na izborima za Europski parlament, u tamnoplavoj haljini s brošem na kojem je pisalo Gucci i bio je u prepoznatljivim bojama tog kreatora.

No, možda je to bio samo Guccijev privjesak...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:25