TALENTIRANA ANA

NAJLJEPŠA NOVA ESTRADNA SENZACIJA Zgodna Metkovka kojuje proslavio duet sa Severinom

 Biljana Gaurina/CROPIX

Pjevačica Ana Bebić, koja će uskoro proslaviti 28. rođendan, prije nekoliko godina nakon 'Operacije Trijumf' se zbog svoje ljubavi, glazbenog kompozitora Filipa Miletića preselila u Beograd.

'Moram priznati da su mi dani u Srbiji prilično ispunjeni učenjem, treninzima i glazbom. Trenutačno sam na trećoj godini Fakulteta za kulturu i medije, uvijek moraš imati i plan B', kaže Ana kroz smijeh.

Kad ne uči i ne vježba, s Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem priprema nove projekte. 'Baš ovih dana završavamo jako zaraznu pjesmu koju ni ja još uvijek ne mogu izbiti iz glave', priča Ana s oduševljenjem.

Iako u Beogradu ima mnoštvo obveza, pjevačica često dolazi u rodni Metković.'U Srbiji najviše volim moje divne prijatelje koje sam za ovo dugo vrijeme stekla i srdačnost ljudi koji su me bez pitanja prihvatili. Ipak, rodni Metković mi puno nedostaje, jednostavno vam nedostaju one poznate ulice, a ponajviše divni ljudi, obitelj i prijatelji. Tako da čim imam priliku, ja uzmem kofer u ruke i doma na odmor', otkriva Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:06