BIG BROTHER DOGAĐANJA

Nemeš i udana Marijana razgovarali o svom odnosu, Mila Lesteru otkrila da ne nosi gaćice

Marijana je Nemešu rekla kako joj je žao što nije kao mlađa ušla u Big Brother kuću jer je tada bila slobodnijeg duha
 YouTube

U Big Brother kući ljubavne iskrice počele su frcati na sve strane. Uz već dobro poznatu Duškovu zaluđenost Sorajom, sinoć su Marijana i Nemeš razgovarali o njihovom odnosu. Istaknula je kako joj je žao jer u BB kuću nije ušla dok je bila mlađa, jer je, kako sama kaže, tada bila slobodnijeg duha.

Nakon što su završili razgovor, Nemeš je Marijanu počeo izbjegavati po kući.

Iste večeri Mila se povjerila Nikoli i rekla mu kako ispod suknje ne nosi gaćice.

Nakon Sorajinog izbacivanja iz kuće i dolaska na tajnovito BB smetlište, Zagrepčanka iz Beograda je s Draganom u kupaonici provela više od sat vremena šminkajući se. Big Brother ju je u utorak ujutro pozvao u ispovjedaonicu i otkrio joj da ima 90 minuta za odluku koga će u BB kući pogoditi "otrovna strijela". U isto vrijeme stanari BB kuće također su primili obavijest da će nekoga od njih pogoditi Sorajina "otrovna strelica". Nastao je metež, svi su počeli diskutirati koga bi to Soraja mogla "naciljati".

Big Brother je Radašinu i Tamari dao zadatak da stanarima smetlišta pošalju čips i indijske oraščiće. No nažalost, kako je Tamara uspjela saznati, stanarima BB kuće oraščići su preveliki trošak s obzirom na ograničeni budžet.

Lester je počeo "bacati oko" na više djevojaka u kući. Naime, on i Mila sjedili su na ležaljkama u dvorištu kuće, kad im se u tom trenutku pridružila Tamara. Lester je istog časa svoju pažnju preusmjerio na nju. Nakon što se Tamara odmaknula od njih, Mila je prigovorila Lesteru da se prestane upucavati drugim djevojkama.

Marijana i Nemeš ujutro su nastavili razgovor u blagavaoni za stolom. Marijanu je zanimao Nemešov sinoćnji san i je li sanjao upravo nju. Nemeš joj je odgovorio da nije, već da je sanjao da je vlasnik španjolske hacijende.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:16