MILORAD PUPOVAC

'Nije tajna: Vesna i moj sin su se vjenčali'

Pisarović je rekla da ju je Ozren osvojio ljepotom, šarmom i inteligencijom
zagreb, 110405vesna pisarovicfoto biljana gaurina-stu-
 Biljana Gaurina / CROPIX

ZAGREB - Saborski zastupnik Milorad Pupovac potvrdio je danas da se njegov sin Ozren u utorak popodne vjenčao s pjevačicom Vesnom Pisarović. Premda je bio prilično škrt na riječima o detaljima sa svadbe, zahvalio je na čestitkama.

- Ozren i Vesna vjenčali su se u utorak popodne. Vjenčanje je bilo u Zagrebu, u prisutnosti svjedoka. I to je sve što ću o tome reći - bio je prilično kratak potpredsjednik Samostalne demokratske srpske stranke i predsjednik Srpskog narodnog vijeća, dodavši kako vjenčanje nije bilo nikakva tajna.

Ceremonija vjenčanja očito je bila skromna i rezervirana za najužu rodbinu jer obitelj Vesne Pisarović iz okolice Požege nije znala da se njihova nećakinja nedavno udala. Ljubav Vesne Pisarović i Ozrena Pupovca traje dulje vrijeme. U vezi su proveli oko sedam godina, a upoznali su se tijekom studija na Filozofskom fakultetu, gdje su oboje studirali. Vezu su nastavili i u Haagu, gdje je Ozren Pupovac bio na poslijediplomskom studiju, a 31-godišnja Vesna tamo je završila studij pjevanja. Zaljubljenom paru daljina očito nikad nije predstavljala problem jer se ljubav nastavila i tijekom Vesnina boravka u Velikoj Britaniji, gdje je pjevačica magistrirala pjevanje.

Pjevačica je stečeno znanje publici prezentirala ovog ljeta na nekoliko koncerata, nastupivši sa svojim internacionalnim bendom. Iako nikad nije previše voljela govoriti o svom privatnom životu, nedavno je za jedan časopis izjavila da ju je njezin tadašnji dečko, a od utorka i suprug, Ozren osvojio “inteligencijom, ljepotom i šarmom“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 15:14