Nikolini glavna uloga zavodnice u srpskoj seriji

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.06.2009. u 07:17

BEOGRAD - Bude li sve išlo po planu, televizijska voditeljica Nikolina Pišek najesen će postati glumica. Atraktivna brineta dobila je ponudu da glumi u srpskom sit-comu koji će se u listopadu početi snimati u Beogradu. Nikolini je ponuđena jedna od četiri glavne uloge, a glumit će zavodnicu zaposlenu u videoteci oko čijeg se lika pletu spletke i u koju se zaljubljuju mnogi muškarci.

- Veseli me ta ponuda, ali još nisam rekla konačno ‘da’. Moj će odgovor ovisiti o tome kako će se termini snimanja sit-coma poklopiti s mojim poslom voditeljice na Novoj TV - kaže Nikolina kojoj, prihvati li namijenjenu ulogu, ovo ipak neće biti glumački debi. Lijepa voditeljica već je glumila u drugoj sezoni “Bitangi i princeza” redatelja Gorana Kulenovića, gdje je imala epizodnu ulogu Glorije.

- Svidio mi se taj mali izlet u glumačke vode i jako bih ga voljela produbiti u beogradskom sit-comu za koji scenarij piše Nikola Pejaković, scenarist kultnog serijala ‘Vratit će se rode’.

Producent te serije je Nemanja Stamenković, koji ovih dana okuplja glumačku ekipu, pa je tako kontaktirao i mene. Rekao mi je da me zapazio kao voditeljicu ‘Operacije Trijumf’, a uvjeren je da ću se sjajno snaći kao glumica. Naravno, prerano je još govoriti o tome hoću li imati tremu, ali ako se ona i dogodi, bit će to pozitivna trema koja te tjera da daš najbolje od sebe - kaže Nikolina i dodaje kako zbog ponude da bude glavna glumica neće promijeniti zanimanje, jer joj je najdraža poslovna uloga ipak ona televizijske voditeljice.Klara Rožman

Izdvajamo