LJUBAVI VIŠE NEMA

NJIHOVIM BRAKOVIMA PROŠLE JE GODINE DOŠAO KRAJ Za rastavu su krivili dadilje, brojne afere i preljube, ovisnost o kocki

 Instagram

Larisa i Goran Navojec o kraju svog braka u rujnu su se kratko pismom obratili medijima, zamolili su za privatnost i razumijevanje te rekli kako je to jedini put da će o svom razvodu govoriti. Koreografkinja i glumac u bračnu su luku uplovili 2009. godine na Visu.

Nevena Rendeli i Marijan Bračulj javno su progovorili o svojim problemima u braku koje su pokušali riješiti, no to im nije uspjelo. Tijekom ljeta ove godine okončali su svoju ljubavnu priču te ubrzo krenuli dalje. Nevena se zaljubila u snimatelja Maka Vejzovića, a Marijan u bivšu Miss Hrvatske Antoniju Gogić.

Instagram

Nakon godinu i pol dana braka ove godine okončala se i ljubav Anite Dujić ii Ivana Vejače. Par je odluku donio zajedno, a kako su rekli, ostali su u dobrim odnosima. Anita je trenutačno u vezi s glumcem Ivanom Hercegom.

Kaley Cuoco i Ryan Sweeting u rujnu su preko svog glasnogovornika poručili da je njihovom braku došao kraj. Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' i tenisač u braku su bili samo godinu i pol dana, a vjenčali su se nakon pola godine veze. Njihovoj ljubavi navodno je presudila Ryanova nevjera.

Instagram

Početkom srpnja o kraju svog braka javnost su priopćenjem obavijestili Ben Affleck i Jennifer Garner. Priznali su da je riječ bila o teško odluci. O njihovoj rastavi šuškalo se već neko vrijeme, no oni su uspješno demantirali medijske napise. Kao najveći razlog njihove rastave spominjala se Benova sklonost kockanju.

Rokeri Gwen Stefani i Gavin Rossdale rastali su se poslije 13 godina braka. Kao razloga raspada njihove ljubavi, u medijima se pojavila priča o Gavinovoj aferi s dadiljom njihove djece koja izgledom veoma nalikuje pjevačici.

Mnogi su se začudili kad je medije preplavila vijest o rastavi braka Megan Fox i Briana Austina Greena. Glumački par sveukupno je u vezi bio 11 godina, a od toga pet u braku. I nakon rastave su ostali u dobrim odnosima, a razlog tome su zasigurno ponajviše dva sina koja imaju.

U siječnju ove godine i službeno je potvrđeno da se rastaju Nick Cannon i Mariah Carey. O njihovom krahu braka pričalo se već dugo, a par zajedno ima blizance.

Instagram

Rowan Atkinson, poznatiji kao Mr. Bean, ove je godine i službeno okončao 24 godine dug brak s BBC-jevom make up umjetnicom Sunetrom Sastry. No Atkinson je već upoznao novu djevojku koja je od njega mlađa čak 30 godina. Riječ je o glumici Louise Ford.

Pamela Anderson i Rick Salomon u braku su bili od 2014. godine, i to im je bio drugi put da su se vjenčali. No ni ovaj njihov pokušaj nije uspio pa su se u travnju ove godine opet rastali. Zvijezda serije 'Spasilačka služba' kasnije je izjavila da se više ne misli udavati.

Poslije 22 godine i službeno su se rastali Jane Seymour, poznata po ulozi u seriji 'Dr. Quinn, žena vrač', i James Keach. Par se razišao već 2013. godine, no nisu se mogli dogovoriti oko novca.

Nakon devet godina braka odlučili su se rastati Glenn Close i David Shaw. razvod je bio obostrana odluka. Par se vjenčao 2006. godine u Maineu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:39