ŠPANJOLSKA ELITA

Nogometni čarobnjak Iniesta se oženio 13 godina starijom Annom

    AUTOR:
    • Marijana Sever

  • OBJAVLJENO:
  • 10.07.2012. u 10:19

Svečana ceremonija održala se u dvorcu Tamarit u Tarragoni pred tisuću uzvanika

Jedan od najboljih veznjaka današnjice, igrač Barcelone i španjolske reprezentacije, 28-godišnji Andres Iniesta, jučer je zaplovio u bračne vode nakon što je izrekao sudbonosno “da” svojoj dugogodišnjoj partnerici Anni Ortiz (41).

Svečanoj ceremoniji koja se održala u dvorcu Tamarit u Tarragoni prisustvovalo je oko 1000 uzvanika, među kojima mnoge nogometne zvijezde.

Najljepšem danu na svijetu, kako je Iniesta opisao svoje vjenčanje na Twitteru, prisustvovali su Lionel Messi, aktualni predsjednik Barcelone Sandro Rosell, bivši predsjednici Joan Laporta i Joan Gaspart, kao i njegovi suigrači iz kluba Gerard Pique, Carles Puyol, Xavi, David Villa, bivši trener Katalonaca Pep Guardiola i mnogi drugi.

Inače, Iniesta i Ortiz u vezi su od 2008. godine, otkada su gotovo nerazdvojni. Anna je njegov najveći obožavatelj i ne propušta utakmice Barcelone.

Kada je upoznao svoje roditelje sa svojom tada još zaručnicom, oni su bili presretni njegovim izborom. Anna, naime, nikada nije pozirala za paparazze.

Nakon što su novinari doznali za njihovu vezu, stalno su ga zapitkivali kada će biti vjenčanje? No, prije nego što su ozakonili vezu, Anna i Andres su postali roditelji, u travnju prošle godine rodila im se kći Valeria.

Izdvajamo