17-GODIŠNJI TATA

Objavljena prva fotka sina Justina Biebera?! Majka tvrdi: Seks je trajao 30 sekundi

Sam je mladi pjevač na svojem Twitter profilu izjavio kako će ignorirati glasine i radije se koncentrirati na svoju glazbu

Nakon što je u srijedu u javnost izašla vijest da je svjetski popularni pjevač Justin Bieber otac djeteta jedne svoje obožavateljice , magazin Star prvi je objavio fotografiju Mariah Yeater s njezinom sinom Tristynom Anthonyjem Markhouse Yeaterom. Dječak ima tri mjeseca, a 20-godišnja majka rodila ga je 6. srpnja ove godine.

Yeater je zadnjeg dana listopada protiv Biebera podigla tužbu kojim traži utvrđivanje očinstva te alimentaciju.

U svojoj službenoj izjavi, danoj pod zakletvom, Yeater je na kalifornijskom sudu ispričala da ju je Bieber pozvao u backstage 25. listopada prošle godine na njegovom koncertu u L.A. Staples centru. Tvrdi da je seks s mladim pjevačem, koji je tada imao 16 godina, trajao svega 30 sekundi.

- Kada sam saznala da sam trudna s djetetom Justina Biebera pokušala sam ga kontaktirati preko njegovih predstavnika, no nitko me nikada nije nazvao natrag - ispričala je Yeater sucu, navodi Radaronline.

Ističe i kako nije moguće da je bilo tko drugi otac djeteta jer je više puta izračunala koliko je vremena prošlo od susreta s mladim pjevačem.

Nakon čitavog dana pljuštanja optužbi, cijeli je slučaj prokomentirao i sam Bieber. Na svojem je Twitter profilu izjavio kako će ignorirati glasine i radije se koncentrirati na svoju glazbu.

Njegov je glasnogovornik odrešito demantirao optužbe te dodao: - Još nismo vidjeli tužbu, no tužno je da netko samo tako izmišlja tvrdnje. Iskoristit ćemo sve pravne mogućnosti da Justina zaštitimo o lažnih optužbi.

Yeater priča kako su je u backstage pozvali Bieberovi tjelohranitelji.

- U trenutku je postalo jasno da se oboje privlačimo te smo se počeli ljubiti. Nedugo nakon toga, Justin Bieber je predložio da s njime odem negdje gdje možemo biti sami. Složila sam se i krenuli smo. Rekao je da želi voditi ljubav sa mnom te da će mu to biti prvi put - priča Yeater.

Navodi i kako se Bieberova osobnost znatno promijenila kada su ušli u njegove privatne prostore. Postao je agresivan i govorio joj je proste stvari.

- Tražila sam ga da stvari kondom za zaštitu, no odbio je. Tada je rekao da prvi put želi osjetiti sve - navodi Yeater opisujući spolni odnos kao 'kratak, oko 30-ak sekundi'.

Tada je pjevač i idol tinejdžerica diljem svijeta imao svega 16 godina što znači da bi vlasti Yeater, ukoliko se njezina priča pokaže istinitom, mogle optužiti za seks s maloljetnikom.

Saslušanje je zakazano za 15. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:41