SLOMIO SRCA

OBOŽAVATELJICE U SUZAMA Turski Brad Pitt oženio se u Parizu, majka mu nije došla na vjenčanje jer nije bila zadovoljna izborom?

 Instagram

Turski glumac, kojeg je publika kod nas upoznala u serijama 'Gumuš', 'Strasti Orijenta, 'Nebo i zemlja' te 'Bijeg', oženio se modnom stilisticom Basak Dizer s kojom je bio u vezi dvije godine.









Kivanc Tatlitug time je slomio srca brojnim obožavateljicama.

Par se vjenčao u Parizu 19. veljače, a jednostavnoj ceremoniji prisustvovalo je pedesetak članova obitelji i najbližih prijatelja. Svima njima mladoženja je osigurao avionske karte i trodnevni smještaj u Parizu.









Glumcu je kum bio Kerem Çatay, producent serije 'Strasti orijenta', na čijem su se setu Kivanc i Basak upoznali.

Svadbeni proslava priređena je u balskoj dvorani luksuznog pariškog hotela Shangri-La, a mladenci su medeni mjesec započeli u čuvenom hotelskom apartmanu La Suite Imperiale u kojem odsjedaju i zvijezde poput Madonne i Jennifer Lopez.









Prije svadbe pisalo se da mladoženjina majka Nurten neće biti na vjenčanju jer je nezadovoljna sinovim izborom. No Nurten je to demantirala i objasnila da je vjenčanje zakazano prije nekoliko mjeseci te da se zbog složene organizacije datum nije mogao mijenjati, a kako se njezino zdravstveno stanje pogoršali, morala je odustati od puta u Pariz.









No Kivanc je učinio sve kako njegova majka ne bi bila tužna pa joj je zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji omogućio da prati vjenčanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:16