Pobijedila priča o mladoj udovici

ZAGREB - Nova sapunica koju ćemo od jeseni gledati na programu javne televizije zove se “Dolina sunca”, dolazi iz producentske tvrtke Ring Multimedia, a zaplet priče bit će baziran na mladoj udovici koja se iz Zagreba doselila u mali provincijski gradić Jablanovo, obznanili su jučer HTV-ovci, potvrđujući tako da je točno ono što se već danima priča.



Najjača imena glumišta




- Radnja serije ‘Dolina sunca’, koja se na ovogodišnjem HTV-ovu natječaju za telenovelu pokazala najboljom, vrti se oko četvero glavnih likova, stanovnika malenog mjesta Jablanova, i njihovih intrigantnih sudbina, a tumače ih redom najjača imena hrvatskog glumišta. Za razliku od svih prethodnih telenovela, ova u prvi plan stavlja dvije žene - Evu, koju će glumiti Ana Vilenica, i Juliju, koju glumi Bojana Gregorić-Vejzović.



Epizoda 170.000 kuna




Njih dvije svoju će ljubavnu sreću tražiti u vrlo šarmantnim Kristijanu ( Ivan Herceg) i Andriji ( Robert Kurbaša). U seriji se pojavljuje i Janko Popović-Volarić - rekao nam je Filip Fruk iz producentske kuće Ring Multimedia, koja je radila i “Sve će biti dobro”.



“Dolinu sunca” režirat će Branko Ivanda prema scenariju Dijane Pečkaj-Vuković, a snimanje telenovele počet će potkraj kolovoza. Jablanovo za potrebe snimanja serijala dočarat će Samobor ili Sveta Nedelja. Planirano je 210 epizoda, od kojih će svaka stajati maksimalno 170.000 kuna.




Klara Rožman
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:07