CENACOLO

POSRNULA ZVIJEZDA TRAŽI SPAS OD POROKA I Ante Gotovac se okrenuo vjeri i liječi se od ovisnosti, Simona: 'Njemu treba molitvena podrška!'

 Damjan Tadić / EPH

Čini se da je Ante Gotovac okrenuo novu stranicu u svom životu. Nakon što mu se zbog droge raspao život, Gotovac je odlučio riješiti se ovisnosti.

Kako doznaje RTL , već četiri mjeseca bivši Simonin muž svoj mir traži u zajednici Cenacolo. Razgovara jedino s majkom i nikad se nije osjećao bolje! Još se ne zna koliko će se Ante zadržati u Vrbovcu gdje se zajednica nalazi.

Njegovu promjenu komentirala je i Simona koja se poroka spasila okrenuvši se vjeri. ‘Pozivam ljude - molite za njega! Jer Ante je žedan ljubavi, žedan mira i novog života, ali potrebna mu je prvenstveno duhovna podrška, molitvena podrška. A ne osuda’, rekla je Simona Ištvanović.

U zajednici dan započinje buđenjem u šest sati ujutro, pospremanjem kreveta i osobnom higijenom. Potom slijedi zajednička molitva krunice, doručak i rad.

Simona se ‘uz Božju pomoć’ već nekoliko godina osjeća odlično, a isto želi i Anti. ‘Antu je puno ljudi povrijedilo i ja mu od srca prijateljski želim da se uz Božju pomoć potpuno oporavi i da započne novi život - duhovni, miran i radostan. Naravno da će biti kušnja, ali s Bogom je sve moguće. Jer taj put je jedini ispravan i spasonosan. Molim se od srca za Antu i vjerujem da će biti dobro’, kazala je Simona za RTL .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:25