IZNENADNA SMRT

PREMINULA ZVIJEZDA SERIJE 'ZABRANJENA LJUBAV' U 42. godini umrla glumica Maja Petrin

    AUTOR:

  • OBJAVLJENO:
  • 05.03.2014. u 07:21

Bruno Konjevic / CROPIX

Neki mediji javljaju kako je glumica navodno preminula od srčanog udara

Jedna od najdarovitijih i najduhovitijih glumica srednje generacije Maja Petrin preminula je iznenada u Zagrebu, javlja portal teatar.hr.

Neki mediji javljaju kako je glumica navodno preminula od srčanog udara, no službene potvrde još nema.

Maja Petrin rođena 3.7.1972. u Zagrebu. Godine 1988. diplomirala na školi za ritmiku i ples. Sedam je godina bila članica baletnog ansambla Gradskog kazališta Komedija, a 1993. upisala glumu na ADU.

Odigrala je cijeli niz uloga u Histrionima (Tajna krvavog mosta, Doktor pod mus, Lažna barunica, Na tri krala), ali i u Zorin domu Karlovac (Romanca o tri ljubavi), Kerempuhu (Cabaret), u Teatru ITD (Atentatori), Teatru Lapsus (A sad spavajte), HNK u Zagrebu (Nikad više), u G.K. Komedija (Opera za tri groša, Buba u uhu), te u Maloj sceni (Dokaz, Život x 3).

Godine 2000. postala je članicom ansambla Zagrebačkog kazališta lutaka.

Uz kazališnu gradila je i televizijsku karijeru: na HTV-u vodila je emisiju o filmu Zvjezdana prašina, te igrala u serijama serijama Obiteljska stvar, Susreti nezgodne vrste, Naša kućica, naša slobodica, Villa Maria, Zabranjena ljubav, Ponos Ratkajevih, Zakon ljubavi, Hitna 94, Pod sretnom zvijezdom, Stipe u gostima…

Preminula je iznenada 4. ožujka, u Zagrebu.

Tagovi

Izdvajamo