FILMSKE NAGRADE SAG

Sandra Bullock i Jeff Bridges proglašeni najboljim glumcima

    AUTOR:
    • Martina Kuterovac

  • OBJAVLJENO:
  • 24.01.2010. u 14:05

REUTERS

Penelope Cruz, Sandra Bullock i Helen Mirren najviše su oduševile svojim raskošnim haljinama. Prezenter ovih prestižnih nagrada bio je Justin Timberlake

Ovogodišnja 16. dodjela filmske nagrade SAG, održana sinoć u losangeleskom Shine Auditoriumu, okupila je brojne holivudske zvijezde, a među najfotografiranijima su zasigurno bile glumice Kate Hudson, Penelope Cruz, Sandra Bullock, Helen Mirren i Drew Barrymore, koje su ponovno oduševile raskošnim haljinama.

Američka udruga filmskih glumaca ove je godine odlučia najboljom glumciom proglasiti Sandru Bullock, za ulogu u flimu “The Blind Side”, dok je titulu najboljeg glumca odnio Jeff Bridges, koji je žiri oduševio izvedbom u filmu “Crazy Heart”. Kao što je bilo i očekivano, nagradu za najbolji film godine odnijeli su Tarantinovi “Nemilosrdni gadovi”.

Među nominiranim glumcima bio je i najpoznatiji neženja George Clooney te filmski veteran Morgan Freeman, dok je među glumicama nominaciju zaradila i Oskarovka Meryl Streep za ulogu u filmu “Julia&Julia”.

Razloga za slavlje, među ostalima, imali su i glumci Michael C. Hall, nagrađen za glavnu mušku ulogu u dramskoj seriji “Dexter” te Alec Baldwin, koji jr proglašen najboljim glumcem u humorističnoj seriji “Televizijska posla”.

Samu je dodjelu popratilo i nekoliko poznatih “glasova” poput glazbene dive Mariah Carey, čiji je film “Precios” također bio nominiran za nagradu te Justin Timberlake koji je odradio ulogu prezentera prestižnih nagrada.

Izdvajamo