SCENARIJ J. VELJAČE

Serija ‘Larin izbor’ s Ivanom Hercegom bit će novi adut Nove TV

    AUTOR:
    • Tina Premec

  • OBJAVLJENO:
  • 14.03.2011. u 09:50

ZAGREB - Ivan Herceg , Vlasta Knezović, Ecija Ojadnić i Marija Kohn i Doris Pinčić angažirani su, kako doznajemo, na novom projektu Nove TV, domaćoj seriji radnog naziva “Larin izbor”.

Ekipa kojoj je na čelu redatelj Tomislav Rukavina prema scenariju Jelene Veljače već je snimila pilot epizodu te visokobudžetne serije koje su odrađene na dvije lokacije - Splitu i Lovranu. Kako će izgledati nastavak snimanja, navodno će ovisiti o dogovoru Nove TV s vlasnicima te TV kuće, no izvjesno je da će hrvatski gledatelji dobiti još jednu novu domaću seriju na programu. Iako se prvotno šuškalo kako je riječ o još jednoj sapunici, Nova TV se kako saznajemo, odlučila je u vlastitoj produkciji snimiti ozbiljan dramski projekt.

Riječ je, kažu nam naši izvori, o ljubavnoj priči sina iz bogate obitelji, kojeg tumači Ivan Herceg, i siromašne djevojke Lare, koju glumi mlada zadarska glumica Doris Pinčić, a uloga glavne negativke dopala je Eciju Ojdanić.

Detalji te priče nastale iz pera Jelene Veljače, koja je potpisala i scenarij sapunica “Obični ljudi”, “Ponos Ratkajevih” te “Zakon ljubavi”, još nisu poznati.

Na Novoj TV još se ne žele potvrditi da li će taj projekt biti zamijeniti ove jeseni njihovu uspješnicu ‘Najbolje godine’. No to nisu jedini planovi za snimanje dramskog programa u ovoj još uvjek recesijskoj godini. Tako i na RTL-u imaju u planu snimanje nove sapunice, za što su tek počele prve pripreme i odabir glavnih aktera, kako onih ispred, tako i iza kamere.

Izdvajamo