OPASNI ZARUČNIK

Severinin Milan DJ Gumu: Moje osiguranje će njegovoj mami i sestrama pokazati srpski k....!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.08.2012. u 18:55

Duje Klaric / CROPIX

Severininom zaručniku zasmetalo je to što je svjetski poznati DJ Ralf Gum poželio da Severina dođe na njegov nastup na Guarana foam fest u beogradskoj Areni

Severininom zaručniku, Milanu Popoviću, zasmetalo je to što je svjetski poznati švicarski DJ Ralf Gum poželio da Severina dođe na njegov nastup na Guarana pjena festival u beogradskoj Areni, piše srpski Kurir.

- Radio sam s jednim bendom, koji je sudjelovao na Eurosongu u Grčkoj i tom prilikom sam čuo i vidio Severinu. Čuo sam i za njen kućni video, i nisam izdržao da ga ne pogledam. Fenomenalna je. Pozivam je da dođe, da mi se pridruži u pjeni, a neka joj suprug pričuva bebu tih nekoliko sati - poručio je popularni DJ i glazbeni producent uz osmeh.

Sve što je izrekao naljutilo je Milana Popovića, koji je poslao e-mail organizatorima Foam festa.

- Pozdrav, odlična ideja. Severina će, nažalost, biti zauzeta u to vrijeme drugim obavezama, ali bilo bi dobro da Ralf objasni svijetu zašto njega interesira Severina, ako cijeli svijet priča da je on gay i to ne skriva? Također, bilo bi lijepo kada bi prilikom posjete Beogradu poveo sa sobom i svoju mamu i sestre, ako ih ima, pošto moje osiguranje umire od želje da im pokaže srpski k...c, koji će se, siguran sam, svidjeti i samom Ralfu Gumu - napisao je Milan u mailu do kojeg je došao Kurir.

Izdvajamo