ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE

ŠTO SE TO DOGAĐA S GLUMICOM? Angelina zaprepastila ispijenim licem i tanašnom figurom, stručnjaci tvrde da ima samo 35 kilograma

 Goran Sebelic / CROPIX

Fotografije koje su nastale u ponedjeljak tijekom Angelininog odlaska na večeru u Londonu mnoge su šokirale, piše Radar Online.

Iako se o njezinoj mršavoj pojavi piše već neko vrijeme, njezino ispijeno lice zabrinulo je i one koji su mislili da pretjeruju s brigom za slavnu glumicu. Sivi kaput nije uspio prikriti njezine tanašne ruke i noge.

Kako piše The National Enquirer, prema procjeni stručnjaka, koji su izrazili zabrinutost za njezino stanje, Jolie je spala na samo 35 kilograma. Supruga Brada Pitta u svibnju 2013. godine objavila je da se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji nakon što je saznala da nosi BRCA1 gen i da su šanse da oboli od raka dojke čak 87 posto, a od raka jajnika 50 posto. Angelinina majka Marcheline imala je 56 godina kada je 2007. godine preminula od raka jajnika, a njezina smrt jako je pogodila glumicu.

- Uvijek sam bila mršava, a nakon što sam izgubila majku, otišli su i kilogrami. Umjesto da ljudi pretpostave da se i ja kao i svaka normalna osoba teško nosim s gubitkom bliske osobe, radije se priča da želim biti dio trenda mršavosti - govorila je tada glumica. Tada je i počela gubiti kilograme.

Šokantne fotografije premršave Angeline pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:05