Svjetski mediji: Beyoncein tjelohranitelj pretukao lokalnog snimatelja

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.08.2009. u 22:40

Strani mediji popratili su posjet r'n'b' dive Beyonce Knowles i njezinog supruga repera Jay-Z-a Dubrovniku.Naravno, osim samog posjeta hrvatskom gradu, sunčanja na jahti, vožnje na jet-skijevima, AFP prenosi i incident između tjelohranitelja poznatog para i RTL-ovog snimatelja koji je zapanjio sve okupljene.

Sukob se dogodio dok su Beyonce i Jay-Z šetali pločnikom Ulice sv. Dominika prema starom gradskom Portu gdje ih je čekao gliser kojim su se trebali prevesti na luksuznu 47-metarsku jahtu 'Va bene', inače u vlasništvu poznatog američkog pjevača Erica Claptona.

U tom je trenutku tjelohranitelj nasrnuo na snimatelja RTL-a, zgrabio ga za vrat, zaprijetio mu da više ne snima i udario rukom po kameri koja je pala na tlo.

Začuđeni snimatelj Dragan Banović, i ostatak okupljenog puka, nisu mogli vjerovati što se događa. Tada ga je tjelohranitelj udario tri puta nogom u bok, primio stativ kamere i bacio je u more uz rečenicu 'Mama vam je kurva, pi... materina!' na svima razumljivom hrvatskom jeziku.

Čak je i Jay-z sa smješkom dobacio da je trebao puput stativa baciti i nedužnog snimatelja u more.

Osim nemilog događaja britanski DailyMail prenio je vijest o posjetu megapopularne pjevačice svjetski poznatoj destinaciji. U tekstu opisuju njezin provod u, kako pišu, jednoj od novih najtrendi europskih destinacija. Kupanje u predivnom Jadranskom moru, uživanje na suncu te nezaboravnu vožnju jet-skijevima.

Nakon morskih radosti, par se uputio prema restoranu 'Gil' u Starom gradu gdje su večerali, piše DailyMail.
( M. K.)Izdvajamo