PRIJATELJSTVO ILI LJUBAV

Tanja i Marko u nježnom zagrljaju: Prijateljstvo ili ljubav?

    AUTOR:
    • Vedran Strukar

  • OBJAVLJENO:
  • 20.06.2012. u 12:48

Vjekoslav Skledar / CROPIX

ZAGREB - Zadnjih dana sve su glasnija šaputanja kako Tanja Dragović (34), supruga tenisača Gorana Ivaniševića njeguje nježno prijateljstvo s deset godina mlađim nogometašem Markom Šimićem.

Neki mediji objavili su čak i njihove fotografije snimljene proteklog vikenda isred kafića Downtown na Gredicama. U nedjelju navečer taj su lokal napustili nešto prije ponoći. Marko je nosio Tanjinu crnu torbu, a potom sjeo na mjesto suvozača. Prije nego što je Tanja dala gas i odvezla ih s parkirališta, dugo su razgovarali u autu, zagrljeni.

Tanjini prijatelji s kojima smo razgovarali kažu da ona iskreno vjeruje u mogućnost muško-ženskog prijateljstva. Svoj bliski odnos s Markom, Tanja nije skrivala niti od svog supruga Gorana, a u utorak navečer svi troje su se zabavljali u kafiću Velvet u centru grada s još nekoliko Tanjnih prijateljica. Marko i Goran osobno se poznaju, već su nekoliko puta zajedno izlazili, čak djeluju kao prijatelji.

Slavni tenisač na Valentinovo 2008. priznao je preljubničku aferu s TV voditeljicom Vanjom Halilović, ali javno se pokajao i odrekao te veze kako bi stabilizirao odnose u obitelji.

Godinu dana kasnije Tanja i Goran vjenčali su se u crkvi u američkom San Pedru, a kad su izmijenili bračne zavjete, potvrdili su kako njihovu ljubav više ništa ne može narušiti.

- uskoro opširnije -

Izdvajamo