PREMA MAGAZINU FORBES

Taylor Swift najbolje je plaćena mlada zvijezda: U godinu dana zaradila je čak 57 milijuna dolara!

 AP Photo/Theron Kirkman

Justin Bieber više nije najbolje plaćena mlada zvijezda na svijetu. S tog trona, prema magazinu Forbes, svrgnula ga je kolegica Taylor Swift.

Tako je 22-godišnja američka country-pop pjevačica od svibnja prošle godine do svibnja 2012. zaradila od koncerata, filmova, reklama i drugih poslova čak 57 milijuna američkih dolara.

U istom razdoblju 18-godišnji kanadski pop pjevač koji izaziva pravu histeriju tinejdžerica gdje god se pojavi, utržio je 55 milijuna američkih dolara. Za utjehu mu ostaje činjenica kako je jedino muško koji se uvrstio na ovu listu među prvih pet mladih zvijezda koje najbolje zarađuju.

Treće mjesto pripalo je naime, Rihanni koja je prihodovala 53 milijuna dolara, slijedi je Lady Gaga koja je ostvarila milijun dolara manju zaradu od kolegice s Barbadosa, a peto mjesto zauzela je Katy Perry na čiji račun je sjelo 45 milijuna dolara. Jedina mlada glumica koja se uvrstila među deset s najboljim zaradama je zvijezda ‘Sumraka saga’ Kristen Stewart.

Sa 34. 5 milijuna dolara Stewart je bila najviše plaćena glumica u proteklih godinu dana, no ta zarada u ovom slučaju donijela joj je tek sedmo mjesto. Njezin kolega i dečko u stvarnom životu Robert Pattinson završio je na desetom mjestu sa zarađenih 26.5 mililujuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:52