REAKCIJE NA IZBORE

Thompson slavi Kolindin trijumf, Tatjana Jurić pobjesnila na glasačeiz dijaspore: 'Hvala toj gospođi...'

 Neja Markičević/CROPIX

Poznata TV voditeljica Tatjana Jurić prokomentirala je rezultate predsjedničkih izbora te je jasno izrazila nezadovoljstvo činjenicom da hrvatski državljani koji žive izvan domovine imaju pravo glasa.

- Uz ovakvu ljevicu, šta će ti desnica... Bilo kako bilo, odoh brzo na spavanje. I to sve zbog gospođe u najbližoj nam dijaspori koja je glasovala 'da bi imala višu penziju iz HR'. Neka mi se slobodno javi pa da idući mjesec umjesto mene plati sva moja davanja koja svakoga mjeseca uplaćujem u državni proračun RH. Neće joj biti dosadno - napisala je voditeljica na svom Facebooku.

- Iz ove države stvarno jedino treba - iseliti u dijasporu i svakih se par godina - dobro zaj... u ime matice zemlje. Prvoj HR Predsjednici - u duhu demokracije, čestitam! Samo neka podalje drži gospona koji je 'kompilirao' diplomski rad! I još nekolicinu, al ko bi to više nabrojao... Sad idem spavat da se sutra mogu na vrijeme dignut za posao. Mora se pošteno zaradit honorar. Da bi gospođa u dijaspori imala višu penziju - poručila je Tatjana Jurić.

Za razliku od nje, Marko Perković Thompson oduševljen je izborom Kolinde Grabar Kitarović za novu predsjednicu kojoj je putem Facebooka poslao poruku.

- Čestitamo na pobjedi našoj predsjednici! Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska! Dragi prijatelji, svima Vama koji ste prihvatili moj poziv, od srca hvala! '...od sebe daj sve najbolje, neka se srce hrabro bori, nek’ vatra gori…' - napisao je Thompson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:38