LJEPOTICA NA DUPLERICI

VIDEO: Ava Karabatić u Playboyu samo u štiklama

 Boris Štrajduhar

U novom broju Playboya, koji će na kioscima osvanuti 1. lipnja, lice s naslovnice mnogima će biti vrlo dobro poznato.

Ava Karabatić, kontroverzna starleta i model, zadarska studentica i jedna od najpopularnijih ukućana iz reality showa “Farma” postala je i Djevojka s Playboyeve duplerice. Upravo status Djevojke mjeseca bio je Avina izričita želja. Snimanje za Playboy Ava je odradila u umaškom hotelu Melia Coral između dva ulaska na “Farmu”.

“Ponašala se super profesionalno”, poručuju iz redakcije Playboya. “Izuzetno nas je pozitivno iznenadila. Bila je točna i susretljiva, potpuno opuštena pred kamerom. Nije zanovijetala, i ništa joj nije bilo teško… Usto, Ava je jako fotogenična. Snimanje je proteklo u odličnoj atmosferi”, rekli su nam članovi tima koji je snimao Avu za Playboy, na čelu s fotografom Borisom Štajduharom.

Podsjetimo, zbog velikog broja odličnih Avinih fotografija uredništvo Playboya odlučilo se za neobičan eksperiment. Odluku o odabiru fotografije za naslovnicu odlučili su prepustiti publici i Avinim obožavatelja. Samo na internetskom portalu www.jutarnji.hr možete glasati za naslovnicu koju smatrate boljom ili izazovnijom.

Pitanje za čitatelje: Koju biste fotografiju Ave Karabatić radije vidjeli na naslovnici Playboya?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 22:13