ALKOHOL JE ZLO

VIDEO Big Brother: Udana Marijana i Nemeš pred kamerama se zaigrali pod plahtama

Posljednjih nekoliko dana Marijana je naglašavala kako žali što nije mlađa i 'luđa', ali svejedno je s Nemešom koketirala kad je stigla
 RTL

Producenti ovogodišnjeg Big Brothera atraktivnim su stanarima i stanarkama svim silama htjeli potencirati intimne odnose među njima , a u tome su i uspjeli. I to kako, Nemeš i udana Marijana zaigrali su se pod plahtama, što znači da je većina bivše Jugoslavije imala priliku pratiti te scene, od kojih je njenom suprugu zasigurno bilo sve, samo ne ugodno.

Pogledajte prvo maženje u Big Brother kući ( video: RTL)

Posljednjih nekoliko dana Marijana je naglašavala kako žali što nije mlađa i 'luđa', ali svejedno je s Nemešom koketirala kad je stigla. I nakon zabave uz alkohol, granice su se pomaknule i nije trebalo mnogo da pomaze u krevetu.

Kako to već biva, jutro je pametnije od večeri, Marijana je odlučila čim su se probudili razgovarati nasamo s Nemešom i objasniti mu kako nije ni najmanje u redu to što se dogodilo i što se događa - kao da je on za to kriv.

No nisu samo oni bili u prvom planu, Big Brother se susreo s navijačkim strastima, neki od stanara su klicali imena svojih klubova i zemalja, što se ne želi dopustiti jer ipak je ovo show koji kaže "ljubi bližnjega svoga", a to se ne želi kompromitirati opasnim usklicima poput "Hrvatska, Hrvatska" ili "Srbija, Srbija".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 17:52