BEZOBRAZNO BOGATI

VIDEO, FOTO: RUSKA SVADBA STOLJEĆA Ovako to izgledakada milijarder i bivši svjedok saSanaderovog suđenja ženi svog sina!

 Instagram

U subotu se oženio Said Gucerijev, sin ruskog tajkuna Mihaila Gucerijeva, a na raskošnoj svadbi pjevali su Sting, Jennifer Lopez i Enrique Iglesias.

Iako nije potvrđeno, za nastup Jennifer Lopez obitelj je izdvojila čak pet miijuna eura. No ovo je samo kap u moru brojnih troškova. Naime, samo se vrijednost vjenčanice procjenjuje na 2,5 milijuna dolara. Mladenka, koja je 20-godišnja studentica stomatologije u Moskvi, nosila je haljinu ukrašenu dragim kamenjem. Vjenčanica je tako navodno težila čak 25 kilograma.





A video posted by Хадока (@hady87.28) on Mar 27, 2016 at 11:16pm PDT





Strani mediji pišu i kako se tulum pomalo oteo kontroli jer naime, jedna od gošći tijekom proslave je izgubila prsten od bijelog zlata ukrašen briljantima, a njegova vrijednost procjenjuje se na 100 tisuća eura. Identitet vlasnice prstena koji je pronađen u WC-u nije otkriven, a nijedna gošća nije javila da joj ovaj komad nakita nedostaje.









Osim izgubljenog prstena, netko je na svadbi ostao i bez Valentino torbe vrijedne 2000 eura.

Mihail Gucerijev, koji je po Forbesu 38. najbogatiji čovjek u Rusiji, bogatstvo je zgrnuo naftom, ugljenom i bankarskim poslovima. Njegov sin Said radi u kompaniji RussNeft gdje mu je otac predsjednik upravnog odbora. Ovaj ruski naftaš u Hrvatskoj je dobro poznat jer je bio krunski svjedok na suđenju Ivi Sanaderu u slučaju INA -MOL.





A video posted by @_wedding_world on Mar 27, 2016 at 9:10pm PDT

















A video posted by @lunnaya__noch on Mar 27, 2016 at 8:49am PDT









A video posted by Dresses (@alloccasionsdresses) on Mar 28, 2016 at 1:45pm PDT

















A video posted by @wonderful_wedding_world on Mar 27, 2016 at 11:58am PDT





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:28