LUKSUZNO VJENČANJE

VIDEO Lidija Marić sinu pripremila vjenčanje iz snova vrijedno milijun i pol kuna

Sin Zlatka Marića, vlasnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić, Kristian Marić 2.lipnja vjenčao se s Vedranom Vukojom

Godinu dana Lidija Marić, supruga vlasnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić, organizirala je vjenčanje iz bajke za svog sina Kristiana i njegovu djevojku Vedranu, a majčina vizija postala je stvarnost od milijun i pol kuna pretprošle subote na jarunskom Otoku hrvatske mladeži.

U šatoru od 1000 kvadrata 400 uzvanika nakon obreda u Crkvi Svetog Franje na Opatovini dočekani su kamenicama i šampanjcem.

Oko glavnog šatora u kojem je bilo 40 stolova i šank u sredini bilo je i osam manjih šatora za darove, kolače, pušenje i ostale dodatne svadbene potrebe.

Svaki stol u glavnom šatoru imao je svog konobara, a slijedovi jela izmjenjivali su se svakih sat vremena.

Mladenci su ples otvorili pjesmom Dean Martina “That’s Amore”, a nakon toga uzvanike su zabavljali Jasmin Stavros i Lidija Bačić, a kao posebni gost nekoliko pjesama dragih Kristianu i Vedrani otpjevao je i Željko Samardžić.

Kao posebno iznenađenje za mladence bio je organiziran i veliki vatromet koji je uslijedio odmah nakon puštanja balona. Mladoženja je bio odjeven u skupocjeno odijelo glasovitog dizajnera Toma Forda, a vjenčanicu, koja je do posljednjeg trena držana u tajnosti, s mladenkom Vedranom Vukojom dizajnirala je Matija Vuica.

Za kumove su mladenci odabrali najbolje prijatelje, pa je u crkvi uz Kristiana stajao Ivan Todorić, a mladenkina kuma bila je Petra Landikušić.

Izdvajamo