KUĆA VELIKOG RAZVRATA

VIDEO Marijana i Nemeš seksali se u bazenu pred svim stanarima?

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.04.2011. u 11:19

Glavni događaj u BB kući bio je veliki tulum na kojem su ponovo spojeni svi stanari

Bolovi i kukanje zahvatili su kuću Velikog Brata u utorak. Svi se stanari oporavljaju od prošlotjednog zadatka. No, već su dobili novi. Moraju napraviti Big Brother klapu, a to znači uvježbavanje višeglasnog pjevanja. Ukoliko u tome budu uspješni udaljenost do Banja Luke smanjit će im se za 70 kilometara.

Svi 'otpadnici' osim Soraje se žale da su dobili na kilaži, a uzrok tome vide u dobroj Slavičinoj kuhinji koja uživa u tome. Priznala je da je naučila plivati tek sa 40 godina, a spomenula je i Lester priča tijekom spavanja.

Međutim, glavni događaj u BB kući bio je veliki tulum na kojem su ponovo spojeni svi stanari. Nikola se pohvalio Marijani da prilikom noćnog izlaska 'podivlja' te da 'trga košulju'. Navodno postoje i Facebook fotografije koje potkrjepljuju njegov iskaz. Marijana ispričala kako je razgovarala s Draženom koji ju živcira i to mu je rekla. A Dražen je za vrijeme partija bio sam u kuhinji.

Nemeš i Nikola su zaključili kako je ovo njihovo ljeto te da će ako nitko od njih dvojice ne uzme lovu dići kredit i unajmiti jahtu. Taj su plan podijelili i s Marijanom nakon čega je Nemeš priznao da će po izlasku iz Kuće većinu vremena provoditi u Hrvatskoj. U planovima za krstarenje na kraju su završili i Lester, Tamara i Bojana.

Marijana i Nemeš nisu se odvajali jedno od drugog. Malo su se mazili, malo ljubili, a malo i plesali. Priznala mu je da ne voli Šibenik previše, a Nemeš ju je pitao što misli o Beogradu.

Bojana je rekla Marijani da bi voljela jednom upoznati njezina muža i dijete, na što je Marijana dodala 'Ako mi još bude muž'.

Nirmalov najveći favorit za osvajanje BB-a je Bojana. Njih dvoje je pričalo o Soraji, a Bojana je misli da je ona baš ne voli. Nirmal se ponudio biti posrednik između njih dvije, no Bojana je rekla da će razgovarati s njom kada se stanari ujedine.

Lester se na partiju najviše 'razbio'. Toliko da je s Nemešom završio kod Big Brothera u ispovjedaonici. Stanari su Lestera upozorili da previše pije, no on se prvo bacio u vodu, a potom ih špricao bojom. Ponovo je završio u ispovjedaonici jer je umrljao cijeli dnevni boravak.

BB je okončao parti potjeravši sve 'otpadnike' natrag na smetlište, samo je Nemešu dopustio da ostane. Beograđanin je to iskoristio da pozove Marijanu na romantični ples na kiši te joj pjevao ljubavnu pjesmu. Marijana je priznala da će 'umrijeti od ljubavi' na što ju je Nemeš podigao i odnio u kuću. Big Brother im je pustio od Tonyja Cetinskog 'Blago onom tko te ima'.

Preostali stanari nastavili su partijati u bazenu, a ubrzo su im se pridružili Nemeš i Marijana koja je bila u haljini. Nastavili su se ljubiti, a navodno je su otišli i korak dalje. U novom iskazivanju ljubavi nisu im smetali i ostali stanari koji su bili u bazenu i radili valove. Nemeš je večer zaključio pokazivanjem srednjeg prsta kameri.

Izdvajamo