NOVI SPOT

VIDEO: MUŠKARCI OPREZ! Nives Celzijus kao ikona seksipila udara u glavu k'o mamurluk

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.05.2016. u 19:34

Foto: Screenshot Youtube

'Rijetko pijem, ali kad popijem, onda pažljivo biram što pijem da se lagano napijem i da drugi dan ne bih imala mamurluk. Imam prijatelja Jima uz kojeg su mi noćni provodi najbolji, a sve cure i dečki mogu ga vidjeti kako je zgodan u ovom spotu. Zato smo i pokrenuli akciju #MakeHistory da svaki naš izlazak i noćni provod uđe u povijest. Pijem jedino s Jimom jer mi on pruža sigurnost. Prenio mi je kako me njegovi prijatelji smatraju ikonom seksipila i da udaram u glavu k'o mamurluk. Zato smo i novu pjesmu tako nazvali', ispričala je kroz smijeh popularna pjevačica.

Željno isčekivani 'Mamurluk' konačno je tako ugledao svjetlo dana. Uvijek senzacionalna i provokativna Nives Celzijus objavila je novi glazbeni video za pjesmu "Mamurluk" s kojom će nastupiti na predstojećem CMC festivalu u Vodicama.

A Nives k'o Nives, pametnica, rijetko ikad išta prepušta slučaju kad je njezina karijera u pitanju pa već sada najavljuje da će se za njezin show na ovom festivalu bina ponovno prilagođavati njezinom nastupu. S Karanfilima je na binu dovela cijelo folklorno društvo 2014. Prošle godine je doslovno zapalila pozornicu i publiku - pirotehnikom i spektakularnim nastupom, a ove godine, najavljuje, želi nadmašiti samu sebe.

Glazbu i stihove za pjesmu "Mamurluk" napisao je Dušan Bačić, aranžer je Bojan Dragojević, a izdavač Croatia Records čiji je Nives ekskluzivni izvođač.

Pogledajte video:

Izdvajamo