PJESMA ZA BAKU

VIDEO Nina Badrić: 'Nebo',to sam ja. Na Eurosongu ćudati sve najbolje od sebe

 Neja Markičević/Cropix

- ‘Nebo’, to sam ja. Ta je ljubavna balada izašla iz moje duše, u njoj pjevam o tome kako sam ja vidjela neke stvari što su mi se događale u životu.

Zahvalna sam Bogu što sam ih imala prilike izreći na najljepši mogući način, kroz pjesmu. Ta se skladba nekome može svidjeti, a nekome ne. Ali, ponavljam, to sam ja i ne mogu biti drugačija.

Odgođen godišnji

Ne mogu i neću na pozornici glumiti nešto što nisam. Ista pravila vrijede i za eurovizijsku pozornicu. I tamo ću biti ono što jesam, prirodna, normalna i spontana, jer smatram da sam upravo takva najbolja - rekla je Nina Badrić nakon

tijekom kojega je izvela autorsku pjesmu “Nebo” kojom će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu u Azerbajdžanu.

Nina još uvijek nije odlučila hoće li “Nebo” na Eurosongu izvesti na engleskom ili hrvatskom jeziku, a ne zna ni što će odjenuti za taj nastup.

- Mislim da ću o tome odlučiti u posljednji trenutak. Svakako ću odabrati neku kombinaciju u kojoj se osjećam ugodno - najavljuje pjevačica koja će sada, nakon dva mjeseca vježbanja i proba, prvo sa suprugom Bernardom Krasnićem otići na zasluženi odmor.

Nina i Bernard su još u siječnju planirali ići na zimski godišnji odmor, ali je ona poput prave profesionalke to odgodila za ožujak.

Nakon povratka s odmora Nina će snimiti spot za “Nebo”, a nastojat će da se u njemu istaknu sve ljepote Hrvatske. Sada, tri mjeseca uoči eurovizijskog nastupa, ne osjeća tremu.

Očekuje finale

- Moje je da na Eurosongu dam najbolje od sebe. Kako treba biti, bit će. Meni je najvažnije da se ne posramim, da dostojno predstavim Hrvatsku i sebe te da doguramo do finala - istaknula je Nina nakon koncerta na HTV-u pred publikom koju su činili njezini najvjerniji obožavatelji, ali i mama “Dore” Ksenija Urličić te Elizabeth Homsi, HTV-ova urednica koja je za dvadeseti rođendan “Dore” ukinula natjecateljsku tradiciju tog festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:24