FRAN

VIDEO: NOVA DOMAĆA GLAZBENA SENZACIJA Provjerite zašto su svi poludjeli za ljetnim hitom mladića iz Metkovića

Njegov novi singl i spot u šest dana na YouTubeu pogledalo je više od 150.000 ljudi
 screenshot YouTube

Iako se glazbom profesionalno bavi tek godinu dana, ona je, kaže, oduvijek bila njegov veliki san. Zvonimir Franić, 25-godišnjak iz Metkovića poznat po umjetničkom imenu Fran, upravo je snimio drugi singl, “Ljeto je dva puta godišnje” koji je privukao veliko zanimanje slušatelja.

- Branimir Mihaljević i Antonija Šola napravili su mi pjesmu u koju sam se zaljubio već prilikom prvog slušanja. Jako sam zadovoljan reakcijama. Na YouTubeu sam u samo šest dana došao do 150.000 pregleda, što je za jednog početnika stvarno jako puno. Cijeli moj tim i ja više smo nego zadovoljni. A i fanovi su pjesmu izvrsno prihvatili, dnevno dobivam jako puno njihovih poruka i reakcije na pjesmu su izvrsne - kaže Fran, kojeg su nakon njegova prvog singla ‘Poljubi me i idi’, prošle godine, nazvali hrvatskim Justinom Bieberom.

- Joj… da. Moram priznati da sam i ja do prije par godina slušao Justina pa mi možda toliko i nije smetala usporedba, njegov rad i trud ipak je neosporan. Svaku novu hrvatsku zvijezdu uvijek uspoređuju s nekom svjetskom, a mene je zapao Justin, vjerojatno zbog stylinga i frizure - objašnjava Fran, koji je za novi spot promijenio frizuru.

Za ovo ljeto ima puno planova, ali i puno obaveza.

- Jedna od većih je nastup na Sunčanim Skalama u Herceg Novom 29. lipnja. Pripreme za taj nastup oduzimaju mi puno vremena. Svaki dan plešem barem po tri sata s plesačima jer pripremamo pravi show na pozornici - objašnjava Fran i dodaje da o albumu trenutno ne razmišlja.

- Ne volim si zadavati rokove. Oni me blokiraju. Zasad planiramo singl po singl, a album će doći kada za njega dođe vrijeme.

Novi spot koji je dosad pogledan gotovo 200.000 puta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:06