FRAN

VIDEO: NOVA DOMAĆA GLAZBENA SENZACIJA Provjerite zašto su svi poludjeli za ljetnim hitom mladića iz Metkovića

    AUTOR:
    • Đenada Kučković

  • OBJAVLJENO:
  • 27.06.2015. u 13:39

screenshot YouTube

Njegov novi singl i spot u šest dana na YouTubeu pogledalo je više od 150.000 ljudi

Iako se glazbom profesionalno bavi tek godinu dana, ona je, kaže, oduvijek bila njegov veliki san. Zvonimir Franić, 25-godišnjak iz Metkovića poznat po umjetničkom imenu Fran, upravo je snimio drugi singl, “Ljeto je dva puta godišnje” koji je privukao veliko zanimanje slušatelja.

- Branimir Mihaljević i Antonija Šola napravili su mi pjesmu u koju sam se zaljubio već prilikom prvog slušanja. Jako sam zadovoljan reakcijama. Na YouTubeu sam u samo šest dana došao do 150.000 pregleda, što je za jednog početnika stvarno jako puno. Cijeli moj tim i ja više smo nego zadovoljni. A i fanovi su pjesmu izvrsno prihvatili, dnevno dobivam jako puno njihovih poruka i reakcije na pjesmu su izvrsne - kaže Fran, kojeg su nakon njegova prvog singla ‘Poljubi me i idi’, prošle godine, nazvali hrvatskim Justinom Bieberom.

- Joj… da. Moram priznati da sam i ja do prije par godina slušao Justina pa mi možda toliko i nije smetala usporedba, njegov rad i trud ipak je neosporan. Svaku novu hrvatsku zvijezdu uvijek uspoređuju s nekom svjetskom, a mene je zapao Justin, vjerojatno zbog stylinga i frizure - objašnjava Fran, koji je za novi spot promijenio frizuru.

Za ovo ljeto ima puno planova, ali i puno obaveza.

- Jedna od većih je nastup na Sunčanim Skalama u Herceg Novom 29. lipnja. Pripreme za taj nastup oduzimaju mi puno vremena. Svaki dan plešem barem po tri sata s plesačima jer pripremamo pravi show na pozornici - objašnjava Fran i dodaje da o albumu trenutno ne razmišlja.

- Ne volim si zadavati rokove. Oni me blokiraju. Zasad planiramo singl po singl, a album će doći kada za njega dođe vrijeme.

Novi spot koji je dosad pogledan gotovo 200.000 puta

Izdvajamo