1001 NOĆ U BEOGRADU

VIDEO Onur i Šeherezada u Beogradu zajedno s obožavateljima pogledali posljednju epizodu. Za 100.000 eura!

Nakon Hrvatske, turski glumac Halit Ergenc i njegova supruga Berguzar Korel poznatiji kao Onur i Šeherezada iz turske sapunice '1001 noć', posjetili su susjednu Srbiju.
 Mišo Lišanin/Cropix

Turski glumac Halit Ergenc i njegova supruga Berguzar Korel, poznatiji kao Onur i Šeherezada iz turske sapunice '1001 noć', posjetili su u petak 10. prosinca susjednu Srbiju kamo će ostati puna dva dana. To su navodno naplatili čak 100.000 eura.

Glumački par jučer je stigao u Beograd da zajedno sa fanovima odgledaju posljednju epizodu sapunice. Iako su ih obožavatelji dočekali na aerodromu u 14.40 sati, ni Halit ni Berguzar nisu se htjeli niti fotografirati s njima, već su bijelom limuzinom otišli direktno u svoj hotel. Kasnije navečer gostovali su kao specijalni gosti u emisiji “1002 noć“ na Televiziji “Prva".

Boravak Onura i Šeherezade u Beogradu, koji se završava danas, nije nimalo jeftin. Pozamašna suma izdvojena je za predsjednički apartman u “ Hyattu“, limuzinu koja im je bila na usluzi te osiguranje zbog kojeg nitko nije mogao niti prići trenutno najpopularnijim Turcima na ovim prostorima.

Dvojac je ručao na “Kalemegdanskoj terasi“, a posjetili su Skadarliju te otišli malo u noćni život Beograda. Za sve to dobili su 100.000 eura. Dobra dnevnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:18