SMRT GLUMCA

VIDEO: UMRO BRZI IZ LEGENDARNIH 'MUĆKI' Roger Lloyd-Pack izgubio bitku s rakom

 Screenshot/YouTube

Roger Lloyd-Pack, poznatiji kao Trigger iz kultne serije 'Mućke' preminuo je u srijedu navečer nakon duge borbe s rakom gušterače.

Vijest o smrti 69-godišnjeg glumca objavio je BBC koji je i producirao legendarnu seriju u kojoj se proslavio.

Njegov agent potvrdio je da je slavni glumac, koji je u Mućkama oduševljavao svojim 'gumenim' licem i dramatskim govorom, umro u srijedu navečer od raka gušterače okružen članovima obitelji.

Za svoju ulogu u Mućkama, jednoj od najpopularnijih serija u povijesti britanske televizije, koja ga je pretvorila u jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, kazao je da je "istodobno i blagoslov i prokletstvo".

'Za mene kao glumca izvrsno je što sam se našao u seriji koja je toliko uspješna, ali, s druge strane, ne mogu nigdje otići da me netko ne ispituje o tome', kazao je u jednom intervjuu. 'Mislim da je to bilo teško i za moju djecu. Iako sam često bio doma, mislim da je teško imati slavnog oca. Za djecu to može biti i sramota i gnjavaža', kazao je.

Osim po ulozi Triggera, Britancima je bio poznat i po ulozi Owena Newitta u seriji 'The Vicar of Dibley' te po ulozi u filmu 'Harry Potter i plameni pehar'.

Roger Lloyd-Pack rođen je u Islingtonu 1944. godine, a glumom se počeo baviti pod utjecajem svog oca, Charlesa Lloyda-Packa. njegovim stopama krenula je i kći Emily Loyd koja je poznata unutar britanskih glumačkih krugova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:54