'VJERUJEM U PRAŠTANJE'

VLATKA POKOS REAGIRALA NA RUŽNE IZJAVE BIVŠEG DEČKA 'Oni koji nas najviše povrjeđuju očajnički trebaju našu pomoć'

 Instagram

Poslije brojnih nagađanja o odnosu s Kanađaninom Ivicom Biljanom i o njezinom putovanju u Kanadu, Vlatka Pokos odlučila je ispričati svoju priču.

Iako je dosad šutjela, kap koja je prelila čašu bile su izjave njezinog bivšeg dečka koje su prošli tjedan prenijeli neki mediji. Naime, nakon što je na društvenim mrežama vidio da Vlatka boravi u Torontu navodno je rekao kako ne želi probleme jer je u sretnoj vezi te da ona ne shvaća da je s njima očito gotovo.

A kako je Vlatka ispričala za Story, od prošlog je tjedna u posjeti kod prijateljice.

- Doista vjerujem da imam pravo na privatnost iako sam javna osoba. Trenutačno se nalazim u Kanadi i mislim da nisam nikom dužna objašnjavati motive mog dolaska. Kao ni do sada neću ulaziti u detalje moje posljednje veze jer smatram da intima dvoje ljudi treba ostati između njih - rekla je Vlatka za Story.

Dodala je da svatko od nas govori o sebi svojim djelima, a ne riječima.





A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on Feb 7, 2016 at 2:53pm PST





- Istinski vjerujem u Isusa, u ljubav i praštanje. Nikada prije nisam govorila o tome jer je vjera intimna stvar. Svako životno iskustvo nas obogaćuje i nitko nije slučajno poslan u naš život. Oni koji nas najviše povrjeđuju očajnički trebaju našu pomoć - istaknula je Vlatka.

Voditeljica je s Kanađaninom bila deset mjeseci do listopada prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:26