FATALNI IZLET

ZVIJEZDA COUNTRYJA NESTALA U LOVU NA PATKE Prijatelja mu našli mrtvog, a on iščeznuo, prije odlaska u lov ostavili su proročansku poruku

 Foto: Twitter/CraigStrickland

Potraga za country zvijezdom Craigom Stricklandom (29), privremeno je obustavljena zbog mraka, javila je policija američke države Oklahoma.

Naime, frontman benda 'Backroad Anthem' je zajedno s prijateljem Chaseom Morlandom (22), u ponedjeljak, unatoč vrlo lošem vremenu, odlučio poći čamcem u lov na patke no uhvatila ih je oluja i otada im se gubi svaki trag.

Kapetan Paul Timmons iz policije potvrdio je medijima da je tijelo Stricklandovog prijatelja Chasea pronađeno u blizini mjesta Tulsa. Čitavo je područje, inače, zahvatilo jako nevrijeme praćeno snažnim vjetrom i snijegom, a neka su mjesta i poplavljena.

Stricklandova supruga Helen, inače model i Miss Arkansasa te jedna od natjecateljica na izboru za Miss SAD, na svojem je Twitteru pozvala sve prijatelje, poznanike i obožavatelje da mole za sretan Craigov povratak.

Foto: Twitter/HelenStrickland

Policija je potvrdila da je čamac kojim su prijatelji otišli u lov na patke pronađen prevrnut. S njima je bio i pas Sam koji je kasnije pronađen potpuno promrzao, ali živ.

Foto: Twitter/CraigStrickland

Zanimljivo je da je Chase prije polaska u lov na svojem Twitteru ostavio proročansku poruku:

'Za slučaj da se ne vratimo. Craig i ja idemo ravno kroz oluju Goliath kako bismo ubijali patke u Oklahomi.'

Osim Craigove supruge, i članovi benda 'Backroad Anthem' na Twitteru pozivaju na molitvu te svaki čas objavljuju nove informacije o napredovanju potrage koja će biti nastavljena ujutro s brodom opremljenim sonarom.

Craig i Chase su inače bili strastveni lovci i na svojim su Twitter profilima objavljivali slike ubijenih jelena, ptica i ostalih životinja, zatim kojota uhvaćenih u klopku i, naravno, puno oružja.

Foto: Twitter/CraigStrickland

Craig je tako uz sliku ubijenog jelena ostavio 'duhovit' komentar: 'Pokupio sam usput starog prijatelja!'

Foto: Twitter/ChaseMorland

Chase je pak, slikajući se s puškom, ostavio post: 'Uz ovu vladu čini se da se da neću ovo imati još dugo na polici.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:42