U NOVOJ GLORIJI

ZVIJEZDA POPULARNE SERIJE 'ANDRIJA I ANĐELKA' RAZOTKRIVA SVOJU INTIMU 'Moram priznati da mi je sve ovo svojevrsna autoterapija'

 RTL

ZAGREB - Beogradski glumac koji s kolegicom Anđelkom Prpić osvaja televizijsku publiku u humorističnoj seriji Andrija i Anđelka u intervjuu za Gloriju govori kako mu je ovaj projekt pomogao da bolje razumije žene te da mu je poslužio i kao svojevrsna terapija, piše Gloria.hr.

Jeste li naučili nešto novo i korisno o muško-ženskim odnosima?

– Moram priznati da mi je ovaj serijal svojevrsna autoterapija zahvaljući kojoj sam shvatio da nam svima treba više tolerancije, povjerenja i razgovora. Mislim da kod nas generalno ljudi manje razgovaraju, a više trpe u sebi. Pa kad neki odnos pukne, kasno je za popravak. Partneri se često na samom kraju pretvore u neprijatelje, što se upravo razgovorom može izbjeći – kaže popularni Andrija.

A njegova Anđelka u stvranom životu je Sandra Tomić, također glumica koja je dio ekipe serije Andrija i Anđelka, piše Gloria.hr.

Cijeli intervju u kojem govori o svojoj djevojci i njihovom zajedničkom životu, velikom prijateljstvu koje ga veže s voditeljicom Marijanom Batinić, svojim crnogorskim korijenima i još mnogočemu čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 25. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:52