FACEBOOK SKANDAL

ZVIJEZDE BRANE TATJANU JURIĆ 'Dam se kladiti da Thompsonu nitko ne prijeti zbog njegovih stavova'

Zagreb, 130911.Zgrada EPH.Na slici: Tatjana Juric.Foto: Biljana Gaurina/ CRPOIX
 Biljana Gaurina / CRPOIX

Isti dan kad je objavljena vijest o tome da Tatjana Jurić prima prijetnje smrću zbog kritike prava glasanja dijaspore na predsjedničkim izborima, regirala je i pjevačica Ida Prester. Kako je navela u svom Facebook statusu, dobila je potrebu stati na Tatjaninu stranu.

'Meni ovo što se događa Tatjani nije nevažna stvar. Podsjetilo me koliko su se svi us*ali. Jer dam se kladiti da Thompsonu nitko ne prijeti zbog njegovih stavova, pristojni ljudi se time ne bave. A naše ako igdje pisneš, riskiraš ovakav linč. Zato šutimo, ja prva, ne da mi se, dosta sam dobila po nosu u životu.

Samo se nadam da ako opet krene ozbiljna frka, da se nećemo praviti glupi i skrivati po mišjim rupama. Podrška za Tatjanu', napisala je Ida.

Vrlo brzo se i na njezinom Facebook profilu razvila rasprava, a za podršku Tatjani dobila je preko tisuću likeova.

SVE ZBOG JEDNOG STATUSA NA FACEBOOKU Tatjana Jurić dobiva prijetnje smrću, sve prijavila policiji





Podsjetimo, prava drama se trenutačno odvija u životu Tatjane Jurić. Sve je počelo u noći izborne pobjede Kolinde Grabar-Kitarović koja je osvojila većinu glasova dijaspote na predsjedničkim izborima, a Tatjana je onda sarkastično dijaspori i zahvalila što su odabrali predsjednika umjesto onih koji u Republici Hrvatskoj i žive.

Međutim, vrlo brzo je naišla na val uvreda i kritika pa je svoj status na Facebooku išla objasniti, napisala je da nije protiv Kolinde Grabar-Kitarović već protiv toga da umjesto nje koja plaća poreze u Hrvatskoj, tu radi i živi, o njezinoj sudbini odlučuju oni koji ne žive u ovoj državi.

Ipak, njezino pojašnjenje nije umirilo sve one koji su se osjećali prozvano ili povrijeđeno njezinim stavom pa je lijepa voditeljica počela primati prijetnje smrću. Zbog toga je cijeli slučaj i prijavila policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:29