TAMNA STRANA SLAVE

'UZIMAO SAM ECSTASY ZA DORUČAK, PIO LITRE VOTKE SVAKI DAN I SPAVAO S MANEKENKAMA' Slavni glazbenik otkrio detalje iz raskalašenog života

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 15.10.2018. u 09:14

LORNE, AUSTRALIA - DECEMBER 31: Moby performs on day three of The Falls Festival 2009 held in Otway rainforest on December 31, 2009 in Lorne, Australia. (Photo by Mark Metcalfe/Getty Images)
Getty Images

Moby

 

Američki glazbenik Richard Melville Hall, poznatiji pod umjetničkim imenom Moby, najavio je izlazak memorara "Then It Fell Apart" za 2019., piše The Rolling Stone.

- Radi se o putovanju u tamno srce slave i demonima koji vrebaju iza sjaja životnog stila slavnih - napisao je Moby na Twitteru za nastavak svojih memoara iz 2017. "Porcelain: A Memoir".

- U ljeto 1999. Moby je objavio album koji je definirao tisućljeće, 'Play'. Poput albuma koji definiraju generaciju, 'Play' je bio sveprisutan i katapultirao je Mobyja u superzvijezde. Odjednom se družio s Davidom Bowiejem i Louom Reedom, Christinom Ricci te Madonnom, uzimao ecstasy za doručak, svaki dan ispijao litre votke i spavao s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla trajati. A onda se sve raspalo - stoji u priopćenju izdavačke kuće Faber Books, koja će objaviti memoare 11. lipnja 2019.

Poznati američki komičar i voditelj Stephen Colbert rekao je za "Then It Fell Apart" da "ta kronika duge, tamne noći duše nekako uključuje i smiješne priče u kojima su Trump, Putin i uistinu zbunjujući niz degenerika".

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo