ŽELIMO JOJ BRZ OPORAVAK

'VAŽNO JE DA SRCE KUCA DOBRO' Naša popularna glumica usred ljetovanja završila na Hitnoj, fotografijom iz bolesničkog kreveta uplašila obožavatelje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.08.2017. u 12:14

INSTAGRAM

 

Hvala Hitnoj u Orebiću na velikoj ljubaznosti, hvala nepoznatim ljudima koji su mi donijeli vodu, hvala hrabroj Tihani koja je s otoka i broda vukla naše kufere sa svojom ozlijeđenom nogom... Sve je OK. Baš kad pomisliš koliko su ljudi nepravedni, shvatiš da ima i onih dobrih. I važno je da srce kuca dobro - napisala je u srijedu 27-godišnja Ornela Vištica na Instagramu.

Naša popularna glumica objavila je i fotografiju iz bolesničkog kreveta, koja je dobrano uplašila njezine prijatelje i obožavatelje. Svi su se pitali što joj se dogodilo uz iskrene želje za što brži i bezbolniji oporavak.

Kako nam je u telefonskom razgovoru rekla Ornelina prijateljica, zvijezda TV serija "Larin izbor", "Vatre ivanjske" i "Prava žena" u utorak je kolabirala na poluotoku Pelješcu nakon što joj je pozlilo od vrućine i stresa. Vištica je završila na Zavodu za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije - ispostava Orebić.

- Imala je veliku sreću u nesreći što se nije jako udarila. Liječnici su je već pustili kući. Ornela se trenutačno odmara kako bi što prije vratila snagu, a onda nastavljamo naše ljetovanje kako smo i planirale - rekla nam je glumičina prijateljica.

Dodala je kako su obje beskrajno zahvalne slučajnim prolaznicima, potpunim strancima, koji su im odmah priskočili u pomoć.

- Svojim autom odvezli su nas na Hitnu, ali u svoj toj strci nismo stigli razmijeniti brojeve telefona. Hvala im još jednom na svemu - poručila je Ornelina prijateljica požrtvovnim i nesebičnim ljudima. 

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo