ISTINA JE NAPOKON VANI

VELIKA LJUBAVNA ISPOVIJEST JOSIPA I NIKOLINE Zapravo se znaju već pet godina, izgubili su kontakt, ali show ih je opet spojio: 'Da, vjenčat ćemo se!'

 
 Privatni album

Finalna epizoda osme sezone popularnog RTL-ova showa "Ljubav je na selu" bila je i više nego dramatična, a s obzirom da se svi pitaju gdje su i što danas rade Jovica iz Benkovca i Nikolina iz Pule te kako napreduje njihova veza, ako je ista uopće i opstala nakon što su se ugasile kamere, odlučili smo ih nazvati i sve provjeriti iz prve ruke.

Na veliku radost svih onih koji su navijali za ovaj osebujan par - oboje su nam entuzijastično potvrdili: "I dalje smo zajedno, volimo se i nitko nam ništa ne može!".

Privatni album

- Snimanje showa završilo je još u ožujku, znači prije tri mjeseca, a moje suze koje ste vidjeli u finalnoj epizodi nemaju veze s istinom! Da, priznajem, bio sam tužan, takav sam, osjećajan, uvijek sam bio i uvijek ću biti! Plakao sam jer mi je bilo teško rastati se od Nikoline, ali to ne znači da smo prekinuli. Čujemo se ama baš svaki dan, vidimo se kad god možemo, svakih desetak dana, sve to ovisi o njezinu poslu i obvezama. Uskoro planiram ići kod nje u Pulu, već sam upoznao i njezina oca te sestru, doduše, samo preko telefona, ali sretan sam što su me oboje lijepo prihvatili i oduševljeni su zbog Nikolinine i moje veze - rekao nam je zaljubljeni farmer Josip Ćiritović.

Dodaje kako su ga prilično uznemirili i naljutili lažni medijski natpisi o njegovu odnosu s fatalnom Puležankom, a u telefonskom razgovoru otkrio nam je i jedan vrlo važan detalj:

- Želim da se zna kako sam ja zaručio Nikolinu, a ne ona mene! To je sve bila moja ideja, a ono što sam izjavio u finalnoj epizodi, da je ona inzistirala na zarukama, to je sve bilo samo zbog showa! - odlučno nam kaže Jovica.

S Nikolinom Cvek, naravno, planira i vjenčanje, a oboje su se složili kako bi bračne zavjete voljeli izmijeniti baš pred kamerama, na isti onaj način na koji je njihova ljubav i počela.

- Sad, kad je show završio, smijem vam reći i ovo - Nikolina i ja zapravo se znamo već pet godina! Eto, sad je istina napokon vani! Upoznali smo se preko Facebooka, ali nismo se vidjeli uživo sve dok nije počela 'Ljubav je na selu' - govori nam Ćiritović.

RTL

A sve nam je potvrdila i sama Nikolina:

- Izgubili smo kontakt nakon što sam ja promijenila broj mobitela. A onda sam vidjela da se prijavio u show i odlučila sam mu se ponovno javiti. Rekao mi je kako je to napravio samo zbog mene! - rekla nam je zaljubljena Puležanka.

Dodala je kako se Jovica zbilja popravio i više nema ljubomorne ispade, a pohvalila se i kako ju često prati na njezinim pjevačkim nastupima - jednom prilikom čak se i sam, kaže, prihvatio mikrofona!

- Dao bih život za nju! Nikad je ne bih prevario ili ostavio, ona mi je sve na svijetu! Da, znam biti ljubomoran, ali to je valjda normalno kad nekoga voliš više od vlastita života! Sve prijašnje cure su me povrijedile i iskoristile i sad se jednostavno bojim da ne izgubim i Nikolinu. To ne bih mogao podnijeti. Ne daj Bože da mi je netko ukrade! Jer muškarci su pokvareni, vjerujte mi, samo gledaju kako će od žena dobiti jedinu stvar koju žele, a onda ih šutnu. Ja nisam takav i ponosim se time - zaključio je Josip.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:35